Navigation Vsebina Aktivnosti v Avstriji

Ime Gradonna****s je sinonim nove kakovosti družinskih dopustov

Kakovostni smučarski dopust za družine ima od 8. decembra 2012 v avstrijskih Alpah nov naslov: Gradonna Mountain Resort****s Châlets & Hotel, v Kalsu pod Grossglocknerjem, neposredno ob progi v dolino Grossglocknerjevega resorta Kals-Matrei.

 © Schultz Gruppe

Družine se tukaj lahko odločajo med hotelom na ravni štirih zvezdic superior in 42 počitniškimi kočami "Châlets", ki so vse izdelane iz lesa. Koče v kategorijah "klasika" (cca. 150 m2) in "de luks" (cca. 250 m2) sprejmejo osem do deset oseb. Velik dnevni prostor s kuhinjo in domačnim kaminom, 4 spalnice in majhno, krasno wellness območje vam daje občutek prostosti in nudi možnosti za sprostitev. Tudi v Gradonna hotelu vam nudijo družinski dopust pod najboljšimi pogoji: na voljo so vam družinske sobe (do 30 m2), mladinski apartmaji (do 39 m2) in apartmaji v stolpu (do 58 m2). Za otroke in mladostnike do 18. leta vam nudijo 50 odstotni popust v sobi s starši. Dopust je za malčke do 2. leta brezplačen, za otroke od 3. do 6. leta stane 27 evrov na dan. V otroškem klubu (od 3. leta starosti) je vsak dan od nedelje do petka poskrbljeno za dvanajst urno varstvo otrok – vključno z igro, zabavo in razburljivimi doživetji. Poleg tega je neposredno v resortu na voljo brezplačno smučišče za začetnike; storitve izposoje smuči in smučarske šole lahko koristite proti plačilu. Minus 50 odstotkov velja za mlajše od 18. leta tudi za smučarsko karto Ski)hit Vzhodna Tirolska, ki velja v Grossglocknerjevem resortu Kals-Matrei in nadaljnjih sedmih smučiščih Vzhodne Tirolske in avstrijske Koroške. Grossglocknerjev resort Kals-Matrei je s 110 km prog največje smučišče Vzhodne Tirolske in spada med najboljša družinska smučišča Avstrije.

Gradonna****s Hotel

Cene za noč./polpenz. na osebo: dvop. s./družinska soba od 119 EUR > mladinski apartma 139 EUR > apartma v stolpu od 169 EUR – popust za otroke: od 0 – 2. leta brezplačno, od 3. – 6. leta 27 EUR na dan, od 6. – 18. leta 50 % popust

Gradonna****s počitniške hišice "Châlet"

Cene: Châlet klasika (8 – 10 os.) na dan od 640 EUR > Châlet de luks (6 – 8 os.) na dan od 1.059 EUR – opcija: zajtrk (odr. 15 EUR, otr. 50 % pop.) + večerja (odr. 25 EUR, otr. 50 % pop.)