Navigation Vsebina Aktivnosti v Avstriji

Schultz Gruppe

Best-Brand smučišča pripeljejo družine na proge: in sicer s pomočjo ugodnih cen za smučarske karte v vseh svojih šestih smučarskih regijah, v sodelovanju z organizatorji šolskih smučarskih tečajev in z družini prijazno infrastrukturo.

 © Schultz Gruppe
Podjetniška skupina Schultz si je zadala za cilj, da bo družine zopet privedla na smučišča: in sicer s pomočjo ugodnih cen za smučarske karte v vseh svojih šestih smučarskih regijah, v sodelovanju z organizatorji šolskih smučarskih tečajev in z družini prijazno infrastrukturo. Neodvisni preizkuševalci potrjujejo to usmeritev: smučišče Skioptimal – Hochzillertal Kaltenbach je že večkrat prejelo odlikovanja za razmerje med ceno in kakovostjo ter primerno urejenost za družine. Nazadnje so leta 2011 prejeli naziv „Najboljše smučišče“, ki ga podeljuje največji spletni portal za testiranja skiresort.de.

Na 181 km prog velja 50 odstotni popust za otroke do 15. leta. Vrtljive pregrade vam omogočajo vstop vsak dan od 7.30 do 17.00 ure, zato velja dnevna karta celo uro dlje kot na drugih smučiščih. Z brezplačnega parkirišča se po tekočih stopnicah brez čakanja podate do obeh dovoznih gondolskih žičnic, ki tečeta vzporedno. Starosti primerno oskrbo za otroke vam nudijo v Klubu palčkov "Zwergerl Club", Svetu otrok "Kid’s World" ter na delavnicah za mlade "Junior Workshops". Od skupno 181 km prog je 141 km družinskih prog (rdeče in modre).