Navigation Vsebina Aktivnosti v Avstriji

Avstrijska Štajerska Manj vrveža, več prisrčnosti

Falkensteiner Hotel Schladming © Julia v. Deines Cena po osebi za 6 nočitev
od EUR 569,00
Gorsko veselje v Schladmingu
Veljavnost: 1. 6. 2014 - 30. 9. 2014


vklj. z 10% agencijske provizije

Storitve:
 
  • 6 nočitev vključno s polpenzionom
  • brezplačna uporaba Acquapura SPA
  • 1 nahrbtnik s štajerskimi dobrotami
  • pohodniški zemljevid regije Schladming-Dachstein
  • Pester in raznolik program športa in aktivnosti

Kratek opis

Fascinantna mešanica urbanega načina življenja in rustikalne koče v hotelu Falkensteiner v Schladmingu omogočajo neponovljivo vzdušje. Obsežen kompleks Acquapura SPA na 1.500 m², izvrstne kulinarične specialitete in čudovita postrežba  poskrbijo za vaše dobro počutje. Lega med gorami regij Dachstein in Visoe Ture ponuja pohodnikom in navdušencem aktivnih počitnic tudi poleti različne gorske športe na vseh ravneh nadmorske višine. Na voljo je 1.000 km označenih pohodniških poti. Novo zgrajeni kolesarski park na gori Planai ponuja med drugim v Avstriji najdaljšo, 4,5 km dolgo progo za spust, ki poteka od vrha gore Planai do stadiona Planai. Poleg tega se lahko regija pohvali z dodatnimi 200 km dolgimi stezami za gorsko kolesarjenje, kolesarskimi potmi in 7 km dolgim poletnim sankališčem na smučarskem območju Hochwurzen. Največji atrakciji sta izjemen alpski „balkon“ Dachstein Sky Walk (razgledna ploščad na 2.700 metrih nadmorske višine) in Ledena palača (pravljični ledeni svet v osrčju Dachsteinskega ledenika).

V ta namen smo pripravili najboljše ponudbe turistične panoge in vam ponujamo počitniške destinacije na temo „gibanje in narava“, „wellness in zdravje“ ter „izletniške in kulturne dragocenosti“ v teh treh krajinah. Pomembno vlogo pri tem igrajo odlične štajerske kulinarične specialitete. Omenjene ponudbe za turistično panogo oglašujemo pod motom „manj vrveža, več prisrčnosti“ .
 
Storitve za turistične partnerje
Priročnik ponudb na avstrijskem Štajerskem 2014 (Verkaufshandbuch Steiermark 2014)
Vključno z vsemi 10 regijami in njihovimi obrati (hoteli, penzioni, apartmaji, kočami v vaseh ter znamenitostmi in izletniškimi točkami – vse lahko neposredno rezervirate po cenah z že obračunanimi provizijami 2014). Na voljo v  nemškem, angleškem, češkem, madžarskem jeziku.
 
NOVO: naša obsežna spletna stran za strokovnjake turistike na www.steiermark.com/b2b (D, EN, CZ, HU)
Naše Novice 5 x letno s sezonskimi paketi dopolnjujejo ponudbo v štirih jezikih.
 
Nudimo vam podporo pri usposabljanju in predstavitvah v vaši pisarni, študijska potovanja na avstrijsko Štajersko, dostavo prospektov in slikovnega materiala, obsežen arhiv slik, neposredno rezervacijo naših ponudb preko naše pisarne Steiermark Touristik.
 
Naša potovalna agencija Steiermark Touristik je vaš strokovnjak za skupinske in individualne ponudbe za vse počitniške teme in vrste, pakete dogodkov, krožna potovanja, rezervacije sob itd. Stopite z nami v stik, veselimo se sodelovanja z vami!

 © Steiermark Tourismus / ikarus.cc
© Steiermark Tourismus / ikarus.cc
 © Steiermark Tourismus / Harald Eisenberger
© Steiermark Tourismus / Harald Eisenberger
 © Steiermark Tourismus / photo-austria.at
© Steiermark Tourismus / photo-austria.at
 © Steiermark Tourismus / bigshot.at
© Steiermark Tourismus / bigshot.at
 © Steiermark Tourismus / Gery Wolf
© Steiermark Tourismus / Gery Wolf
Nazaj na ponudbe