Navigation Vsebina Aktivnosti v Avstriji

Veliko prostora za družine je na voljo v Hochpustertalu

Na sončnih smučarskih progah in v wellness hotelu ob spodnji postaji žičnice

 © Schultz Gruppe
Želite bivati v vrhunskem družinskem in wellness hotelu in biti samo en kepin met oddaljeni od smučišča z zagotovljenim snegom: te zahteve 100 odstotno izpolnjuje kompleks Dolomiten Residenz**** Sporthotel Sillian.

Formula užitka v prvem družinskem wellness hotelu na Vzhodnem Tirolskem se glasi „postelja – smučarska proga – bazen“: od vrat hotela do spodnje postaje žičnice lastnega hišnega smučarskega centra Hochpustertal je konec koncev le 100 metrov. Smučarsko karto lahko dobite na recepciji, izposoja smuči je v športni trgovini kar čez cesto. Tukaj celo zimo ne boste doživeli čakanja pri vlečnicah in na progah vam ne bo treba voziti slaloma med ljudmi. S kabinsko žičnico Thurntaler I in visokohitrostno 6-sedežnico „Thurntaler“ z ogrevanimi sedeži in vremensko zaščito se povzpnete proti vrhu na 2.400 metrov nadmorske višine in proti veličastnemu pogledu na Dolomite.

In že vas 55 km raznolikih smučarskih prog vabi na velike in majhne užitke na snegu. Ko za ta dan potešite hrepenenje po soncu in snegu, vas že vabi naslednji užitek: prijetno topla voda v prostornem wellnes centru hotela Vitalresidenz Schloss Heinfels. V sobi vas čaka kopalni plašč, frotirasti copati, v wellness torbi pripravljene brisače za savno in kopanje in že se lahko prepustite sprostitvi in užitkom v masažah z oljem ruševja, kopelih, povijanjih in pilingih, v savnanju in plavanju. Tako kot bivališče in smučarske proge, je elegantna tudi kulinarična ponudba. Pri gurmanski večerji s petimi hodi ali dobrotah iz samopostrežnega bifeja so vam na voljo jedi od italijanske do tipične vzhodno-tirolske kuhinje.

Pavšali Ski-Aktiv

Storitve: 7 nočitev z gurmanskim penzionom (samopostrežni zajtrk, popoldanski bife, večerja s 5. hodi s 4 možnostmi izbire, solatni bife), uporaba "wellness rezidence" s površino več kot 3.000 m² (zaprto kopališče, ogrevano kopališče na prostem, vzhodnotirolska bio potilna izba, savna z ruševjem, zeliščna savna, viteška parna kopel, doživljajske prhe, bazen za knajpanje, solna votlina, TechnoGym, pripomočki za fitnes, prostori za oddih in počitek), kopalni plašč, frotirasti copati, brisače za savno in kopanje na voljo v sobi • 6 dnevna smučarska karta Ski)hit – cena na os.: od 829 EUR v dvop. sob.