Please choose Language or Country
or

Onze 4 leukste zomerbestemmingen met kinderen!

Wildschönau Klimboom Holzalm © Wildschönau Tourismus Wildschönau Klimboom Holzalm © Wildschönau Tourismus

Wildschönau

In het hart van Tirol ligt één grote speelplaats: Wildschönau. Spannende activiteiten en wandelingen bezorgen het ganse gezin pret.

Lees meer
Kinderen waden door een kleine beek © TVB Osttirol / Vitalpinum Kinderen waden door een kleine beek © TVB Osttirol / Vitalpinum

Oost-Tirol

Bergmeren, glooiende hellingen en schilderachtige alpenweides vormen het aantrekkelijke landschap van Oost-Tirol. Hier in het Hochpustertal beleven ouders en kinderen samen een onvergetelijke zomervakantie.

Lees meer
Aan de oever van het meer kan men gezellig picknicken. © LOEWENZAHM Aan de oever van het meer kan men gezellig picknicken. © LOEWENZAHM

Kufsteinerland

Rond het idyllische natuurgebied van de Wilder Kaiser vind je niet alleen heldere zwemmeren, maar ook wandelwegen en fietstrajecten voor elk niveau.  

Lees meer
Tussendoortje eten op de berg met het gezin © www.hall-wattens.at Tussendoortje eten op de berg met het gezin © www.hall-wattens.at

Regio Hall-Wattens

Een familievakantie tussen het machtige Karwendelgebergte en de Tuxer Alpen in Tirol met zijn schilderachtige dorpjes en de betoverende middeleeuwse stad Hall.  

Lees meer

Vakantieland Oostenrijk

Geef je feedback en win een bijzondere vakantie in Oostenrijk!

Nu meedoen!

Tips van de redactie

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.