Please choose Language or Country
or

Accommodaties in Oostenrijk

Waar verblijf jij tijdens je vakantie in Oostenrijk? Nog geen keuze gemaakt? Hier vind je een compleet overzicht! Van aangename hotels, gezellige vakantiewoningen en appartementen, authentieke hutten, mooie bergdorpen en nog veel meer.

Accommodaties in Oostenrijk

Lunch on the Lackenalm © Österreich Werbung / Peter Burgstaller Lunch on the Lackenalm © Österreich Werbung / Peter Burgstaller

Berghutten en vakantiehuizen

Afgelegen en rustig, of toch liever centraal gelegen? Midden in de natuur en toch in het gezelschap van andere gasten. Berghutten in Oostenrijk vind je op de meest bijzondere plekjes. Hier ben je aan het juiste adres voor een bijzondere vakantie.
Berghutten en vakantiehuizen in Oostenrijk
Hotel Le Meridien, Vienna © Le Meridien Hotel Le Meridien, Vienna © Le Meridien

Hotels

Een vakantie of verblijf valt of staat met goed slapen, goed eten en een goede service. Hotels van een tot vijf sterren, speciale kinderhotels, in de stad, op de berg... hier vind je het hotel dat bij je past.
Hotels in Oostenrijk
paar hotel fernblick © Hotel Fernblick paar hotel fernblick © Hotel Fernblick

Appartementen

Je eigen plek. De ruimte en vrijheid om te doen en laten waar je zin in hebt. Dat zijn enkele voordelen wanneer je kiest voor een appartement. Oppervlakte, faciliteiten, ligging... in Oostenrijk vind je een ruim en divers aanbod.
Appartementen in Oostenrijk
urlaub am bauernhof © Urlaub am Bauernhof urlaub am bauernhof © Urlaub am Bauernhof

Vakantie op de boerderij

Op vakantie bij gastvrije mensen, midden in de natuur en tussen de dieren. Veel van de boerderijen hebben zich gespecialiseerd als bio-, kinder- of paardrijboerderij.
Vakantie op de boerderij
Organic farm in Austria Organic farm in Austria

Pensions / Bed and Breakfast

Logeren bij mensen thuis. Comfortabele kamers, een gezellig ontbijt of gebruik van de keuken en een aangename sfeer. Je krijgt een kijkje in het echte Oostenrijkse leven en hebt toch nog voldoende privacy.
Pensions en B&B in Oostenrijk
Ente füttern Millstäter See © Kärnten Werbung / Franz Gerdl Ente füttern Millstäter See © Kärnten Werbung / Franz Gerdl

Campings

Kamperen bij de boer, kleinschalige campings, nudistencampings, grote campings met animatie, wellnessfaciliteiten... in Oostenrijk vind je alles wat je kampeerhartje begeeft.
Kamperen in Oostenrijk
Bijzondere logeeradressen Bijzondere logeeradressen

Bijzondere logeeradressen

Slapen in een rioolbuis, boomhut, iglo of een wijnvatendorp? Een speciale slaapplek voor een speciale vakantie! Wie een bijzonder overnachtingsadres zoekt vindt het hier.
Bijzondere logeeradressen in Oostenrijk
wombats city hostel vienna - the lounge © Hostelworld.com wombats city hostel vienna - the lounge © Hostelworld.com

Jeugdherbergen

Ook in Oostenrijk kun je relatief goedkoop en comfortabel in jeugdherbergen overnachten.
Jeugdherbergen in Oostenrijk
Mavida Balance Hotel Bar © Mavida Mavida Balance Hotel Bar © Mavida

Designhotels: Chic ingericht

De Oostenrijkse designhotels zijn speels, brutaal, grappig, puristisch of uitbundig; gecombineerd met traditie of puur hedendaags; ontworpen door toparchitecten, ingericht door designers en kunstenaars en meervoudig bekroond. Daarom bieden deze hotels een individuele verblijfservaring voor alle zintuigen.
Designhotels in Oostenrijk
Kapelle in Au bei Lofer, SalzburgerLand © Österreich Werbung / Wolfgang Weinhäupl Kapelle in Au bei Lofer, SalzburgerLand © Österreich Werbung / Wolfgang Weinhäupl

Bergklimdorpen in Oostenrijk

Afzien van luxe, behoud van natuur en tradities en weg van de steeds grotere skigebieden, snellere liften en luxe hotels. Dat vind je in de Oostenrijkse dorpen voor bergbeklimmers.
Meer informatie over bergklimdorpen
Birkenhof © Genießerhotels & -restaurants Birkenhof © Genießerhotels & -restaurants

Hotels & restaurants voor levensgenieters

Leuke (en lekkere) adresje voor fijnproevers: met een buitengewone keuken en excellente wijncultuur in een gemoedelijke privésfeer onderscheiden de hiernagenoemde genietershotels zich van de vele andere.
Lees meer
Großglockner Hochalpenstraße, uitzicht van de Edelweißspitze © Großglockner Hochalpenstrassen AG / Christian Wöckinger Großglockner Hochalpenstraße, uitzicht van de Edelweißspitze © Großglockner Hochalpenstrassen AG / Christian Wöckinger

Parkeerplaatsen voor mobilhomes

In Oostenrijk mag je niet overal met je mobilhome blijven staan om te overnachten. Hiervoor zijn specifieke parkeerplaatsen voor mobilhomes waar je één nacht verblijft en daarna weer doorreist. Je vindt deze parkeerplaatsen voor mobilhomes o.a. bij boerderijen, gasthofen, sportvelden etc. Er zijn er bijna 200. Hieronder geven wij je een overzicht per deelstaat.
Parkeerplaatsen voor mobilhomes

Geen zoekresultaten gevonden!

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.