Please choose Language or Country
or
Almdorf Seinerzeit in Karinthië © Almdorf Seinerzeit

Berghuttendorpen in Karinthië

Bergweidedorp Seinerzeit
Almdorf Seinerzeit, in de buurt van het biosfeerpark Nockberge, is het mooiste bergweidedorp in Oostenrijk: 21 historisch getrouw nagebouwde berghutten voor 2 tot 7 personen met 4-sterren comfort en uitstekende hotelservice, woonkeuken, zitkamer, bad, toilet, 2 slaapkamers (7 bedden), tegelkachel, badhuis (sauna, kruidenbaden), restaurant, boetiek, wandeltochten met gids, vissen, kindermiddagen. 
www.almdorf.com

Berghuttendorp in het Mountain Resort Feuerberg
14 romantische, comfortabele chalets en 4 appartementen. Idyllisch aan het plateau van de Bergeralm gelegen, direct naast het wellnesshotel (100 m tot 250 m verder; ongeveer 2 tot 5 minuten wandelen door de vrije natuur). Je persoonlijke vakantierijk met gezellige sfeer en veel plaats. Alle aanbiedingen van het resort staan de gasten van de chalet ter beschikking. Jij kiest: logeren in een chalet met hotelverwenpension of self-catering in de chalet.
www.hotel-feuerberg.at

Bad Kleinkirchheim, Landal huttenresort
www.landal.at en www.skilife.at

Katschberg, Landal huttenresort
www.landal.at en www.skilife.at

Bergweidedorp Klippitztörl
Autovrij berghuttendorp direct in het skigebied, 10 hutten voor maximaal 14 personen (135 m² tot 165 m²), complete keuken (vaatwasmachine enz.), televisie, wasmachine, Zweedse houtkachel, sauna, ontbijt, half- of volpension in het nabijgelegen Alpenrestaurant mogelijk.
www.huetten.com

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.