Please choose Language or Country
or
Chalet Blaue Stunde im Almdorf Seinerzeit / Kärnten © Almdorf Seinerzeit

Berghuttendorpen in Karinthië

Bergweidedorp Seinerzeit
Almdorf Seinerzeit, in de buurt van het biosfeerpark Nockberge, is het mooiste bergweidedorp in Oostenrijk: 21 historisch getrouw nagebouwde berghutten voor 2 tot 7 personen met 4-sterren comfort en uitstekende hotelservice, woonkeuken, zitkamer, bad, toilet, 2 slaapkamers (7 bedden), tegelkachel, badhuis (sauna, kruidenbaden), restaurant, boetiek, wandeltochten met gids, vissen, kindermiddagen. 
www.almdorf.com

Berghuttendorp in het Mountain Resort Feuerberg
14 romantische, comfortabele chalets en 4 appartementen. Idyllisch aan het plateau van de Bergeralm gelegen, direct naast het wellnesshotel (100 m tot 250 m verder; ongeveer 2 tot 5 minuten wandelen door de vrije natuur). Je persoonlijke vakantierijk met gezellige sfeer en veel plaats. Alle aanbiedingen van het resort staan de gasten van de chalet ter beschikking. Jij kiest: logeren in een chalet met hotelverwenpension of self-catering in de chalet.
www.hotel-feuerberg.at

Bad Kleinkirchheim, Landal huttenresort
www.landal.at en www.skilife.at

Katschberg, Landal huttenresort
www.landal.at en www.skilife.at

Bergweidedorp Klippitztörl
Autovrij berghuttendorp direct in het skigebied, 10 hutten voor maximaal 14 personen (135 m² tot 165 m²), complete keuken (vaatwasmachine enz.), televisie, wasmachine, Zweedse houtkachel, sauna, ontbijt, half- of volpension in het nabijgelegen Alpenrestaurant mogelijk.
www.huetten.com

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.