Please choose Language or Country
or

Berghuttendorpen in Steiermark

Berghuttendorp Hagan Lodge
Ingebed in het zowel idyllische als traditierijke Steiermarkse Salzkammergut, bevindt zich de Hagan Lodge aan de voet van de Loser in Altaussee. In totaal zijn er 46 lodges - ieder ca. 95 m², voor maximaal 9 personen – in de typische ‘Ausseer-bouwstijl’. De lodges zijn modern en tevens gezellig ingericht, zodat je je meteen thuis voelt. De uitrusting omvat een flatscreen televisie, alle PC-aansluitingen, twee hoogwaardige badkamers, drie gescheiden toegankelijke slaapkamers alsook een sauna en een romantisch plekje voor de haard.
www.hagan-lodge.at

Huttendorp Pruggern
Vier comfortabele grote hutten voor maximaal 24 personen en vier luxe kleinere hutten voor maximaal 12 personen.
In het huttendorp is er een servicehut, die een klein winkeltje heeft, waar je verse broodjes voor het ontbijt, dranken, pizza’s, sigaretten, verse boerenproducten en de noodzakelijkste levensmiddelen kan kopen. Een zonnig terras op het westen biedt een prachtig uitzicht in het Ennstal en op de Dachstein.
www.huettendorf-pruggern.com

Bergweidedorp Reiteralm
Het bergweidedorp Reiteralm en het Almhotel Edelweiss werden eind november 2006 volledig nieuw opgebouwd. De 16 kleine en 2 grote met veel liefde ingerichte vakantiehutten met sauna, Zweedse houtkachel en een mooi zonneterras nodigen je uit voor een ontspannen vakantie. De hoofdalm in het bergweidedorp is het Almhotel Edelweiss. Met in totaal 12 comfortabele kamers voor 2 tot 4 personen, restaurant, café, seminarieruimte, sauna-afdeling en kiosk rondt het hotel het aanbod van het bergweidedorp Reiteralm af.
www.almdorf-reiteralm.at

Bergweidewereld Austria
Het bergweidedorp bestaat uit 13 berghutten in vier groottes en het hotel ‘Jagdhaus’ met 12 comfortabele kamers, dat met het dorpsrestaurant ‘Schnepf´n-Alm’ verbonden is. Het bergweidedorp op de Reiteralm onderscheidt zich door haar unieke ligging. De berghutten zijn absoluut rustig gelegen op een prachtig hoogplateau meteen aan de skipiste van de Reiteralm en bieden een fantastisch uitzicht over het Ennstal en op het Dachstein-massief.
www.almwelt-austria.at

Huttendorp Präbichl
De 10 hutten (zonder maaltijdvoorzieningen) bieden op een woonoppervlak van circa 65m² plaats voor 5-7 personen. Bij de inrichting van de hutten werd bijzonder veel waarde gehecht aan een prima comfort en gezelligheid. Van maandag tot zaterdag wordt ontbijtservice (verse broodjes en gebak) aangeboden. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich in Vordernberg, meerdere restaurants bieden in de directe omgeving gastronomische verzorging.
www.huettendorf-praebichl.at

Vakantiedorp Hinterwald
Het vakantiedorp Hinterwald bestaat uit 7 graanschuren uit de 17e en 18e eeuw en een groot boerenhuis, waarin zich appartementen voor 2 tot 8 personen bevinden. Van binnen werden de oude huizen in rustieke woonruimtes veranderd en beschikken over douche, toilet, beddengoed, servies, televisie en voor het overgrote deel over een centrale verwarming. Sauna, stoombad, whirlpool, fitnessruimte, internet, barbecue-arena, kinderspeelplaats, broodjes, en kinderboerderij staan alle gasten ter beschikking.
www.hinterwald-feriendorf.at

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.