Please choose Language or Country
or
Vakantie in de Reither almhutten in Tirol © Reither Almen

Berghuttendorpen in Tirol

Reither almen
Dit exclusieve vakantiehuizencomplex bestaat uit acht Tiroolse huizen aan de rand van Reith in het Alpbachtal. De harmonische bouwwijze, het oude hout, de betimmeringen en de balkenplafonds hebben hun eigen onvergelijkelijke warme behaaglijkheid. De echte boerenmeubels, houtsnijwerken, glasschilderingen en de in lood geslagen ruitjes zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer.
www.reither-almen.at

Huttendorp Oberstalleralm
De Oberstalleralm is een kleine nederzetting van 16 oude almhutten, gelegen op een heuvel van 1864 m boven Innervillgraten. Omdat de hutten de eigdenom zijn van verschillende bergboeren en ook individueel aangeboden worden, is het interieur heel verschillend. Eigenlijk zijn het zeer eenvoudige verblijven, die alleen tijdens de zomer gehuurd kunnen worden.
www.hochpustertal.com 

Almhuttendorp “Anno Dazumal”
Hoog boven in Tuxertal, in het kleine en charmante dorpje Tux-Lanersbach, staat een zeer bijzondere vakantiewoning: het Alpendorp “Anno Dazumal”. Een klein, comfortabel almhuttendorp met hoge kwaliteit en gelegen in het centrum van de stad, naast de kerk. Zo origineel dat je het leven, de traditie en de vele verhalen uit de wondermooie vallei letterlijk kan voelen. Vanaf de balkons en de ramen van de hutten en de chalets kan je genieten van een prachtig uitzicht over de Tuxer berg- en gletsjerwereld. Op het terras van de herberg “Ratschkatl” in het dorp kan je de spannende vakantiedag heerlijk afsluiten.
www.annodazumal.at

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.