Please choose Language or Country
or

Wintervakantie in luxe-chalet

Wintervakantie, zeer exclusief! Aan idyllische plaatsjes in de natuur nodigen luxe-chalets uit om de vakantie in rust door te brengen met inbegrip van individuele service.

Vorarlberg: alpiene lifestyle in de Lech Lodge

Zoals tussen de eigen 4 wanden, maar met exclusieve service, logeren gasten in de Lech Lodge aan de Arlberg. De private luxechalets zijn gelgen in Omesberg in Lech op 5 minuten wandelafstand van het dorpscentrum.

Elk chalet heeft een skiruimte, een bio-sauna of een prive-spa, een open houtvuur, een keuken met wijnreken veel gezelligheid. De Personal Assistant bekommert zich 24/7 om zijn gasten. Als de bezoekers 's morgens wakker worden, stroomt de geur van verse koffie al in hun neus en de krant ligt al klaar. De openbare  skibus brengt bezoekers alle 2 minuten naar de bergbanen of tot in het centrum van Lech
www.chalet-lech.com

Oost-Tirol: van het chalet naar de piste

Direct aan de piste en aan de poort van het Nationalpark Hohe Tauern in Oost-Tirol liggen de exclusieve chalets van het Gradonna Mountain Resort Chalets & Hotel. De chalets, gebouwd uit inheems sparrenhout, halen met hun grote vensters de natuur direct in de woonkamer. De inrichting met Alpenden, marmer uit Kals, leder, loden en linnen een gezellige atmosfeer. De chalets Klassik voor 4 tot 8 personen zijn ongeveer 120 m² groot. Elke wooneenheid beschikt over een skischoenruimte met skischoendrogers. Wooncomfort op 250 m² bieden de 3 chalets de luxe, die ook met een sauna, een infraroodcabine en een frisseluchtatrium uitgerust zijn. En kleine gasten kunnen ten alle tijde in de kinderclub terecht, terwijl mama en papa de pistes van het Großglockner Resort Kals-Matrei veroveren.
www.gradonna.at


SalzburgerLand: chalets in keizerlijke atmosfeer

Met de exclusieve „Meerhuisjes“ bouwt Schloss Fuschl Resort & Spa, dat sinds 1450 aartsbisschoppen, keizerinnen en filmsterren onderbrengt, zijn luxueuze aanbod uit. De rust van een individueel chalet aan het meer, de warmte van een eigen sauna, het knisperen in een open haardvuur en een eigen terras met private toegang tot het meer beloven romantiek zoals in een sprookje. Het Schloss Fuschl biedt 6 luxueuze Meerhuisjes met een grootte tot 125 m², die direct aan de oever van de Fuschlsee gelegen zijn. Blikken zweven al bij het uitstappen over het meer, die nog in een dikke mistbank ligt gehuld. boven nodigen een eigen sauna en whirlpool uit tot ontspanning.
www.schlossfuschlsalzburg.com


Opper-Oostenrijk: ontspannen met stijl in Hallstatt

Aan de oever van het Hallstatt meer, ingebed tussen de imposante bergen van de Dachstein, wacht de gasten van Resort Obertraun een gezellige getaway. Met blik  op UNESCO werelderfgoed Hallstatt nemen de gasten vakantie in 59 luxe chalets in 5 verschillende varianten. De in alpiene stijl opgetrokken huizen bezitten meer dan 4 slaapkamers en badkamers. In de grotere chalets bevinden zich een eigen sauna en gezellige woonkamer mett houtoven ter ontspanning. Ook de wellnessruimte met sauna, zwembad en fitnessruimte staat bezoekers kostenloos ter beschikking.
www.resortobertraun.eu

Almhuttendorpen in Oostenrijk

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.