Please choose Language or Country
or
Kamer in Hotel am Domplatz, Linz © Paul Ott

Designhotels in Oberösterreich

De designhotels in Oberösterreich vermengen het hedendaagse met kunst, comfort en invloeden uit de omgeving.
Hotel am Domplatz
Het in het jaar 2009 geopende en uitstekende 4-sterrenhotel op de Domplatz in Linz is al veelvuldig bekroond dankzij zijn centrale ligging, buitengewone design, voortreffelijke voorzieningen en kwaliteit van de service. In de 68 kamers en twee suites ontmoeten design en comfort elkaar, wordt het hedendaagse vermengd met gezelligheid en neemt iedere gast de 'Feelgood'-sfeer waar, die het team zich tot doel gesteld heeft. De voortreffelijke Spa op de bovenste verdieping, die ook exclusief geboekt kan worden, en de hypermoderne, met de nieuwste multimedia-snufjes uitgeruste kamers en suites laten niets te wensen over.
Meer informatie: www.hotelamdomplatz.at

Spitz Hotel
De levensstijl van de 21e eeuw maar ook de cultuur van de thuishaven Linz is goed te voelen in het Spitz Hotel. De kunstenares Isa Stein richtte het hotel in 2006 helemaal opnieuw in en greep daarvoor terug naar de karakteristieke eigenschappen van instituten als het Lentos Kunstmuseum, het open Kulturhaus, de Ars Electronica of het Brucknerhaus en gebruikte deze in de afzonderlijke verdiepingen. Elke verdieping heeft een eigen hoofdkleur, die zich ook voortzet in de kamers en de meubels. Ook de culturele bezienswaardigheden hebben verdere sporen achtergelaten in de kamers. Elke kamer heeft door de verlenging van het hoofdeinde van het bed, in de vorm van een grote foto of een kunstinstallatie, een heel speciale verbinding met zijn culturele inrichting. De 73 kamers zijn op die manier individuele kunstruimtes, die modern design met woongenot combineren.
Meer informatie: www.spitzhotel.at

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.