Please choose Language or Country
or

Hotels & restaurants voor levensgenieters

Leuke (en lekkere) adresje voor fijnproevers: met een buitengewone keuken en excellente wijncultuur in een gemoedelijke privésfeer onderscheiden de hiernagenoemde genietershotels zich van de vele andere.
Of je nu kiest voor wellness, wintersport, golf, zwemmen of cultuur, elk hotel voor levensgenieters heeft een uniek aanbod, zoals het een privéhotel behoort. Wat ze wel allemaal gemeen hebben, is de passie voor een gedurfde keuken en een exquisite bijpassende wijnkaart. Het thema 'culinair in Oostenrijk' wordt hier in elk hotel en restaurant met veel passie uitgedragen en zelf ook meebeleefd. Daarom ook zijn alle hotels uithangbord van de regionale gemoedelijkheid en voor de streeklekkernijen.

Tot deze hotelsamenwerking (met bijbehorende restaurants) rekenen we enkele befaamde koks, die tijdens kookworkshops graag hun kookkunsten demonstreren. Maar ook wijnliefhebbers kunnen bij de hotels en restaurants echt pareltjes van wijnkelders ontdekken. De brochure 'Cirque Gourmet', die twee keer per jaar verschijnt, stelt de hotels en hun uitbaters uitgebreid aan je voor.

Naargelang je eigen voorkeuren kun je als gast je perfecte bestemming vastleggen: of je nu een luxehotel met wellnessoase in de Alpen boekt, een klein, romantisch landhotel te midden van de wijnbergen of een artistiek aangelegd toevluchtsoord voor golfers. Voor elk van deze wensen kan een gepast hotel (steeds 4 of 5 sterren) gevonden worden in de mooiste regio's van Oostenrijk.

Alle hotels zijn verzorgd en stijlvol en tegelijk toch ook ongecompliceerd en gezellig, want uiteindelijk is het doel van elke hoteluitbater: zijn gast een weldoende en leuke vakantie bezorgen.

Wil je graag meer weten over deze hotels voor levensgenieters? 

Genießerhotels & -restaurants
Bergstraße 12
5020 Salzburg
 
Tel.: + 43 662/822127
Fax: +43 0662/82212720

office@geniesserhotels.com
www.geniesserhotels.com

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.