Please choose Language or Country
or

Golf in Austria

Als specialist voor golfvakanties staat ‘Golf in Austria’ al jarenlang garant voor de zeer hoge kwaliteit van golfhotels en golfbanen in Oostenrijk.
Golfen in Oostenrijk betekent de perfecte mix van goed onderhouden golfbanen en golfhotels in een adembenemende omgeving, gecombineerd met de typisch Oostenrijkse gastvrijheid. De prachtige golfbanen, de uitstekende Oostenrijkse keuken, het uitgebreide wellnessaanbod in de hotels en de leuke arrangementen voldoen aan alle wensen van golfliefhebbers.

Alle golfhotels en golfbanen die aangesloten zijn bij ‘Golf in Austria’ voldoen aan strenge kwaliteitseisen, om de gasten een onvergetelijk vakantie te bezorgen. Zo zijn alle gastheren zelf enthousiaste golfers en kennen dus de wensen van hun gasten. Ook wordt de kwaliteit van de hotels en golfbanen regelmatig gecontroleerd, zodat gasten verzekerd zijn van een goede service.

Het aanbod van de specialisten voor golfvakanties in Oostenrijk wordt constant uitgebreid. Al deze gastheren zullen er dan ook alles aan doen om het verblijf van hun gasten tot een succes te maken.

Kijk voor meer informatie en arrangementen op www.golfinfo.at. Golfliefhebbers kunnen hier ook de gratis ‘Golf in Austria’ brochure bestellen.

Contact:
Golf in Austria
Glockengasse 4D
5020 Salzburg
Tel: +43 (0) 662 64 51 53-0
Fax: +43 (0) 662 890 9099
office@golfinfo.at
www.golfinfo.at
 

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.