Please choose Language or Country
or
Health -& Spa – Premium Hotels © Health & Spa / Premium Hotels

Health & Spa - Premium Hotels

Heerlijk ontspannen, even helemaal tot rust komen en genieten van je vakantie. Alles mag, niets moet. Je gezondheid op de eerste plek. Dat is vakantie in de hotels van ‘Health & Spa – Premium Hotels’.
‘Health & Spa – Premium Hotels’ presenteert een selectie van de beste hotels. Daartoe behoren wellnesshotels, met elke een modern wellnesslandschap, gecertificeerde ontspanningsprogramma’s met massages en cosmetische behandelingen, maar ook de zogenaamde gezondheidshotels, die zich zowel op traditionele als moderne geneeskunde richten, vasten- en ontslakkingskuren aanbieden en zich in gezondheidchecks gespecialiseerd hebben.

Voor alle hotels is kwaliteit erg belangrijk, waarbij ook voeding een grote rol speelt. Zo wordt in de keukens van de ‘Health & Spa – Premium Hotels’ op een energiebewuste en creatieve manier volwaardig voedsel bereid. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verse regionale producten en kan naar wens een caloriearm menu worden samengesteld. Alleen met voeding kom je er echter niet. Ook beweging is een belangrijke factor om lekker in je vel te zitten. In elk hotel worden daarom onder professionele begeleiding gratis activiteiten als nordic walken en aquajoggen aangeboden. Ook kunnen gasten met een personal trainer aan de slag. In speciale arrangementen zijn bepaalde voedings- en fitnessprogramma’s van de ‘Health & Spa – Premium Hotels’ geïntegreerd.

Alle hotels staan garant voor totale ontspanning, comfortabele kamers en perfecte service. Gezondheid en Wellness: in de ‘Health & Spa – Premium Hotels’ verstaat men daaronder kwalitatief goede behandelingen en een totale ontspanning, die ook na je vakantie nog voelbaar zal zijn.

Contact
Health & Spa – Premium Hotels
Ossiacher-See-Süduferstraße 59-61
9523 Landskron
Tel: 0043-4242-4420040
Fax: 0043-4242-4420090
info@healthandspa.at
www.health-and-spa.at

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.