Please choose Language or Country
or
Kinder auf der Schaukel © Kinderhotels

Kinderhotels

Kinderhotels: vakantie voor het hele gezin. Op vakantie kunnen zowel grote als kleine gasten zich helemaal uitleven, met z’n allen of alleen met leeftijdgenootjes.
Terwijl de kinderen in de kinderopvang of in de skischool zijn, genieten de ouders van een paar uur quality time met z’n tweeën: bij het sporten, in het uitgebreide wellnesslandschap van de kinderhotels of bij een uitstapje naar een van de vele bezienswaardigheden in de regio.

Gezinnen met baby’s, kinderen en tieners vinden in de kinderhotels een afwisselend aanbod aan activiteiten, zowel voor ‘youngsters’ als ‘oldies’. Opa’s en oma’s, die samen met hun kleinkinderen een paar dagen willen doorbrengen en alleenstaande ouders voelen zich in de kinderhotels direct thuis. Met de aantrekkelijke arrangementen kun je je vakantiebudget bovendien van tevoren vastleggen: in de kinderhotels weet je namelijk vooraf al, wat je vakantie gaat kosten.

Afwisseling tijdens de gezinsvakantie met het aanbod van de kinderhotels:
Zowel in de zomer als in de winter kunnen gezinnen in de kinderhotels rekenen op een uitgebreid sport- en vrijetijdsaanbod. De gediplomeerde medewerkers van de kinderopvang bedenken elke dag iets nieuws voor hun kleine gasten, zoals spannende outdoor activiteiten voor de allerkleinsten en wat meer actie voor de tieners.
 
Contact:
Die Kinderhotels Europa GmbH
Seeblickstrasse 49a
A 9580 Drobollach am Faaker See
Tel: 0043-4254-4411
Fax: 00434254-4555
office@kinderhotels.com
www.kinderhotels.com
 

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.