Please choose Language or Country
or
Mountain Biking in Austria © Mountain Bike Holidays

Mountain Bike Holidays

De nummer 1 voor een fietsvakantie in de Alpen! Kwaliteitscontrole met keuringsbewijs, hotels in verschillende categorieën, gecontroleerde fietsroutes en professionele gidsen met veel ervaring in bergachtig terrein.
Op zoek naar de perfecte speeltuin voor je fiets? ‘Mountain Bike Holidays’ maakt het mogelijk.

De op fietsers ingestelde hotels in 15 mountainbike-regio’s in Oostenrijk garanderen fietsliefhebbers een top vakantie in de bergen. Met hotels die 100% op fietsers afgestemd zijn, kwaliteitscontroles en de nieuwe hotel-categorieën ‘Classic’, ‘Elite’ en ‘Pro’ is er voor iedereen een passend aanbod. De kracht van ‘Mountain Bike Holidays’ blijft echter de tour met gids. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. GPS coördinaten, routebeschrijvingen, uitgebreid kaartmateriaal en goed opgeleide gidsen uit de regio zorgen ervoor dat fietsers niet snel zullen verdwalen. Handige tips, techniektrainingen en actuele informatie over de regio maken de fietstochten compleet. Zo worden avontuur, veiligheid en competenties bij ‘Mountain Bike Holidays’ gegarandeerd.

Alle nieuwtjes en informatie zijn na te lezen in de catalogus en op onze website www.bike-holidays.com

Contact:
Mountain Bike Holidays
Saalfeldnerstr. 14
5751 Maishofen
Tel: 0043-6542-80480 23
Fax: 0043-6542-80480 4
office@bike-holidays.com
www.bike-holidays.com
 

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.