Please choose Language or Country
or

Paardrijvakantie in Oostenrijk

Oostenrijk te paard verkennen en nieuwe vrienden maken? Meer dan 40 hotels en boerderijen, die gespecialiseerd zijn in paardrijvakanties, bieden ruim 200 leuke all inclusive arrangementen aan.
Paardrijvakantie in Oostenrijk! Hier vinden paardenliefhebbers een uitgebreid aanbod, of ze nu alleen, met z’n tweeën of met kinderen op vakantie willen.

Van beginners tot gevorderden, aan de longe, op een parcours of door de natuur: iedereen vindt wat hij zoekt. Voor de paardrijvakantie staan niet alleen sportieve warmbloedpaarden, maar ook kleine krachtige haflingerpaarden en pony’s ter beschikking. Menig kinderhartje zal bij het zien van de paarden sneller gaan kloppen.

Goed opgeleide paardrij-instructeurs met veel geduld en inlevingsvermogen maken het eerste contact met het paard voor beginners een stuk makkelijker. Maar zij hebben ook gevorderde en goede ruiters van alles te bieden, bijvoorbeeld bij speciale disciplines of in de vrije natuur.

Ook zin gekregen in een paardrijvakantie? Kies uit een van de vele arrangementen, blader door de catalogus of vraag via onderstaande contactgegevens om een persoonlijk advies.

Contact:
Reitarena Austria GmbH
4121 Altenfelden
Tel: 0043-7282-5992
Fax: 0043-7282-599232
info@reitarena.at
www.reitarena.com
www.kinderreitferien.com

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.