Please choose Language or Country
or
Angeln im Tannheimer Tal © Abenteuer Fischwasser

Vissen in Oostenrijk

‘Abenteuer Fischwasser’ verenigt de mooiste hotels en regio‘s in Oostenrijk, die zich met hart en ziel met het thema vissen bezighouden.
Wat is er mooier dan in kristalhelder water, omringd door de hoge bergen, met je vliegenhengel naar forellen te vissen? Of gezellig aan het smaragdgroene meer op een enorme meerval of snoek te wachten en met veel kracht aan land te trekken. Ontspanning en avontuur tegelijk: dat biedt ‘Abenteur Fischwasser’.

Heldere beken en meren met een gezonde en gevarieerde visstand, daar kunnen visliefhebbers een vakantie op maat beleven. Belangrijk daarbij is natuurlijk ook de accommodatie: prachtige hotels en regio’s in heel Oostenrijk zullen de visliefhebbers met open armen ontvangen.

Of je voorkeur nu uitgaat naar de steile bergen en wilde beken van Vorarlberg, Tirol en het Salzburgerland of naar de schilderachtige meren en glooiende hellingen van Karinthië, de Steiermark en Oberösterreich: ‘Abenteuer Fischwasser’ heeft voor iedereen wat te bieden.

Zowel vliegvissers als allrounders kunnen in de Oostenrijkse wateren hun hart ophalen. De hoteliers kunnen met hun vakkennis bovendien op alle belangrijke vragen, zoals waar de benodigde vergunningen te krijgen zijn, waar gevangen vissen gekoeld kunnen worden of waarop bij het vissen gelet moet worden, antwoord geven.

Contact:
ABENTEUER FISCHWASSER
Ossiacher See - Süduferstraße 59-61
Tel: 0043-4242-44200 - 30
Fax: 0043-4242-44200 - 90
fischwasser@strafinger.at
www.fischwasser.com
 

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.