Please choose Language or Country
or
Cafe Sacher Graz © Hotel Sacher Wien

Steiermark: Koffiehuis Sacher in Graz

Wijnbar, koffiehuis & restaurant – het koffiehuis Sacher in Graz heeft veel meer te bieden dan enkel koffie. In de herfst van 2011 werd het voor zijn excellente keuken door Gourmet Guide Gault Millau met twee koksmutsen bekroond.

De traditie van het huis is in het koffiehuis Sacher in Graz alomtegenwoordig: Temidden van het elegante interieur met oude beelden en foto’s en het vakkundig behangwerk aan de muren kan je op de rode satijnen meubels vorstelijk tafelen. De ontbijtvariaties gaan van Weense gebakjes tot klassiekers uit de Sacher-keuken en bieden een brede waaier van Oostenrijkse traditionele gerechten. Op de drankkaart staan koffie-, thee- en chocoladespecialiteiten, in de wijnbar worden bovendien delicate snacks geserveerd.

In de Sacher-shop direct ernaast hebben bezoekers bovendien de mogelijkheid om specialiteiten van het huis in te slaan – van de wereldberoemde Sacher-taart in een passende geschenkbox tot de geraffineerde Bade-Pralinen, op basis van een Sachers recept.

Koffiehuis Sacher Graz
Sacher koffiehuizen in Oostenrijk
Graz

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.