Please choose Language or Country
or

#justus - tijd voor elkaar

Eindelijk samen tijd doorbrengen met familie

Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, thuis of op het werk, iedereen is altijd druk bezig. En toch heeft onze familie af en toe nood aan rust en ontspanning. Oostenrijk heeft regio's die zich toespitsen voor een vakantie met het hele gezin.

Onze aanraders voor een leuke familievakantie

Wandelaars genieten op een brug van de ongerepte natuur. © TVB Rauris / Martin Lugger Wandelaars genieten op een brug van de ongerepte natuur. © TVB Rauris / Martin Lugger

Oost-Tirol

Bergmeren, glooiende hellingen en schilderachtige alpenweides vormen het aantrekkelijke landschap van Oost-Tirol. Hier in het Hochpustertal beleven ouders en kinderen samen een onvergetelijke zomervakantie.

Lees meer
Wildschönau Klimboom Holzalm © Wildschönau Tourismus Wildschönau Klimboom Holzalm © Wildschönau Tourismus

Wildschönau

In het hart van Tirol ligt één grote speelplaats: Wildschönau. Spannende activiteiten en wandelingen bezorgen het ganse gezin pret.

Lees meer
Aan de oever van het meer kan men gezellig picknicken. © LOEWENZAHM Aan de oever van het meer kan men gezellig picknicken. © LOEWENZAHM

Kufsteinerland

Rond het idyllische natuurgebied van de Wilder Kaiser vind je niet alleen heldere zwemmeren, maar ook wandelwegen en fietstrajecten voor elk niveau.
 
Lees meer
Tussendoortje eten op de berg met het gezin © hall-wattens.at Tussendoortje eten op de berg met het gezin © hall-wattens.at

Regio Hall-Wattens

Een familievakantie tussen het machtige Karwendelgebergte en de Tuxer Alpen in Tirol met zijn schilderachtige dorpjes en de betoverende middeleeuwse stad Hall.
 
Lees meer

Op zoek naar meer aanraders?

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.