Please choose Language or Country
or

Top-activiteiten

Meer suggesties

Kerstmarkten in Oostenrijk

Goede glühwein en eigengemaakte lekkernijen vind je op elke kerstmarkt. Maar iedere kerstmarkt heeft zo zijn eigen sfeer. Bekijk hier de mooiste kerstmarkten in één oogopslag ...

Kerstmarkten in Oostenrijk

One of the christmas highlights in Vienna - the Christmas market at Schönbrunn castle © Schloss Schönbrunn Kultur- und BetriebsGmbH One of the christmas highlights in Vienna - the Christmas market at Schönbrunn castle © Schloss Schönbrunn Kultur- und BetriebsGmbH

Kerstmarkten in Wenen

De Weense kerstmarkt bij het Rathaus laat de harten van de bezoekers al 700 jaar harder slaan en heeft nog altijd de charme die ze vroeger had. In het Rathaus zelf wacht het „Christkindls Werkstatt“, waar kinderen zich als kleine kunstenaars kunnen vermaken en kerstgeschenken voor ouders, grootouders en vrienden in elkaar mogen knutselen.
De mooiste kerstmarkten in Wenen
Christkindlmarkt Innsbruck © Innsbruck Tourismus / Christof Lackner Christkindlmarkt Innsbruck © Innsbruck Tourismus / Christof Lackner

Kerstmarkten in Tirol

In de historische binnenstad van Innsbruck vindt ieder jaar in de adventstijd de traditionele kerstmarkt plaats met de mooiste kerstboomversieringen, kunsthandwerk en heerlijke lekkernijen.
 
De mooiste kerstmarkten in Tirol
Christmas Market in Salzburg © Österreich Werbung / Wolfgang Weinhäupl Christmas Market in Salzburg © Österreich Werbung / Wolfgang Weinhäupl

Kerstmarkten in het Salzburgerland

De wereldberoemde kerstmarkt in Salzburg vindt ieder jaar plaats in de betoverende omgeving van de Dom en de Residentie van het oude stadscentrum van Salzburg. In de speciaal ontworpen houten marktkramen bieden handwerkers, bakkers en andere standhouders hun specialiteiten aan.
De mooiste kerstmarkten in het Salzburgerland

Kerstmarkten in Burgenland

Midden in het centrum van Eisenstadt vindt elk jaar een prachtige kerstmarkt plaats. Overal ruik je kaneel- en dennengeur en overal branden er kaarsjes. Een mooi programma rondom de kerstmarkt maken Eisenstadt tot een waar avontuur, en dat niet alleen in deze tijd van het jaar …
De mooiste kerstmarkten in Burgenland
Christkindlmarkt, Klagenfurt © Klagenfurt Tourismus Christkindlmarkt, Klagenfurt © Klagenfurt Tourismus

Kerstmarkten in Karinthië

De grote Klagenfurtse kerstmarkt op de Domplatz en in de voetgangerszone is de publieksmagneet van de adventsperiode! Hier vind je alles, wat een kersthart zich maar wensen kan: van handgemaakte kerstboomdecoraties en gospelmuziek tot lekkere glühwein.
De mooiste kerstmarkten in Karinthië
Bregenzer Weihnachtszauber © Udo Mittelberger Bregenzer Weihnachtszauber © Udo Mittelberger

Kerstmarkten in Vorarlberg

In Bregenz kan je de sprookjesachtige kerstmarkt op de Martinsplatz bezoeken, waar gezellige kraampjes en speciale concerten je in een echte kerststemming zullen brengen.
De mooiste kerstmarkten in Vorarlberg
Christkindlmarkt, Schallaburg © Österreich Werbung / Georg Popp Christkindlmarkt, Schallaburg © Österreich Werbung / Georg Popp

Kerstmarkten in Niederösterreich

De bijzondere kerstsfeer in de schilderachtige omgeving van het Schloss Grafenegg mag niemand missen. In het Schlosshof, de pronkkamers en voor de oude rijschool kan je de kunstwerkjes van meer dan 100 deelnemers bewonderen.
De mooiste kerstmarkten in Niederösterreich

Kerstmarkten in Oberösterreich

Tijdens de adventstijd verandert Linz in een romantisch plaatje. Honderden kerststallen vanuit de hele wereld kunnen hier bewonderd worden. Bijzonder is het ‘Linzer Kerzenziehen’: hier kan je uit vloeibare bijenwas een persoonlijke kaars maken en als souvenir mee naar huis nemen.
De mooiste kerstmarkten in Oberösterreich
Mariazeller Adventmarkt © Steiermark Tourismus Mariazeller Adventmarkt © Steiermark Tourismus

Kerstmarkten in de Steiermark

Idyllisch is het adventdorp in Leoben, feestelijk en bezinnelijk de advent in Mariazell voor de imposante basiliek en traditioneel de betoverende kerst in de bergen in Schladming.
De mooiste kerstmarkten in de Steiermark

Geen zoekresultaten gevonden!

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.