Please choose Language or Country
or
Swarovski Kristalwereld © Swarovski Kristallwelten/ A. Jasiutyn

Swarovski Kristalwereld

Een waterspuwende reus van planten bewaakt de ingang van kristallen wereld van Swarovski. Laat je betoveren door fonkelende ruimtes en maak kennis met het fenomeen kristal.
Om mensen op een geheel nieuwe manier kennis te laten maken met het fenomeen kristal, besloot de Oostenrijkse familieonderneming Swarovski in 1995 om ter ere van haar 100 jarig jubilieum een echte kristalwereld aan te laten leggen.

André Heller, hierbij geholpen door diverse internationale kunstenaars, ontwierp een levendige wereld van kleuren, vormen, maten, unieke geuren en klanken: een caleidoscoop voor de zintuigen!

Zoals het kristal al eeuwenlang symbool staat voor verandering en metamorfose, zo veranderen ook de kristalwerelden continu. De ruimtes nemen je mee op een magische reis, ver weg van het dagelijkse leven.

In de gigantische reus zelf kun je fascinerende objecten bezichtigen of een bezoekje brengen aan 's werelds grootste Swarovski shop. Tevens vind je hier ook een café (DO & CO International) en speciale ruimtes voor kinderen.
De kristalwerelden dienen vaak ook als prachtige setting voor diverse culturele evenementen, wisselende exposities en winterfestivals.

Opgelet! Swarovski Kristallwelten zijn momenteel gesloten vanwege werken - de heropening is voor mei 2015 gepland.

Meer informatie:
Swarovski Kristallwelten
Kristallweltenstraße 1
6112 Wattens
Website

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.