Please choose Language or Country
or
Designshirts von dresscode21 © dresscode21

Steiermark: dresscode21

Dresscode21 is een kleine, jonge onderneming uit Graz die zich tot doel heeft gesteld om designershirts op een duurzame, transparante, faire en regionale manier te produceren.
Het materiaal van de t-shirts is 100% natuurlijk. Ze worden ook niet in goedkope productielanden vervaardigd, maar in Steiermark. Op die manier staat het merk garant voor de hoogste kwaliteit, de goedkoopste transportkosten en een kleinere, ecologische voetafdruk.

Het bedrijf wil niet alleen open communiceren over zijn werkwijze, het wil ook vooral met zijn klanten werken en samen verderdenken om zo tot nieuwe impulsen te komen.

In 2012 wordt het assortiment uitgebreid en nieuwe ideeën uitgewerkt. Deze zomer kan je de nieuwe lijn en de nieuwe website hier ontdekken.

Dresscode21 wil weten wat de klanten leuk vinden en organiseert daarom een Design Contest waarbij gezocht wordt naar een unisex motief van de eerste bedrukte Dresscode21 t-shirts. De wedstrijd loopt via het crowdsourcing-platform Neurovation.net. Tot midden april konden creatieve ideeën en ontwerpen ingestuurd worden.

Dresscode21 GmbH
Hugo-Wolf-Gasse 6a
8010 Graz
Tel: 0699/150 29 377 (Contactpersoon: Sissi Jarz)
sissi.jarz@dresscode21.com
www.dresscode21.com

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.