Please choose Language or Country
or

Top-activiteiten

Meer suggesties

Tirol: de Paznauner Höhenweg

11.000 hoogtemeters, 120 kilometer lang en negen etappes: de Paznauner Höhenweg nodigt sportieve wandelaars graag uit om uitgebreide bergtochten te ondernemen in een van de meest gevarieerde natuurlandschappen.
De inspanning die de klim met zich meebrengt, wordt beloond met spectaculaire natuurzichten en een steeds veranderende vegetatie. De wandelpaden voeren langs sappige almenweiden en stenige wegpassages in hoog alpine terrein, door romantische larikswouden, over hangbruggen en voorbij koele bergmeertjes. In rustieke berghutten onderweg kunnen wandelaars zelfgemaakte lekkernijen proeven om terug op krachten te komen en een gezellige slaapplaats vinden voor een welverdiende nachtrust.

De route gaat van See over Kappl en Ischgl naar Galtür en daarna terug naar See. Er komen heel wat verschillende wandeltrajecten aan bod zoals de Schmuggler-etappe, de Obertaler-Traum-etappe en de Advokatenweg. De moeilijkheidsgraad van de tochten varieert sterkt. Gedetailleerde informatie, kaartmateriaal en tips zijn verkrijgbaar bij Tourismusverband Paznaun-Ischgl.

Meer informatie:
Tourismusverband Paznaun-Ischgl
www.paznaun-ischgl.com

Langeafstandswandelingen op hoogtewegen in Tirol

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.