Please choose Language or Country
or

Klimparken in het SalzburgerLand

Een bezoek aan een klimpark zorgt voor plezier, maar biedt ook de mogelijkheid om je persoonlijke grenzen te ontdekken en te overschrijden. De klimparken in Salzburg vind je midden in de natuur en bieden professionele begeleiding.

Hochseilpark Adventure Center Flachau
Het klimpark bestaat uit vier onderdelen, die op een hoogte van 9 tot 12 meter op boomstammen gemonteerd zijn. Dit hindernissenparcours is voorzien van kabels, touwen, netten, boomstammen en nog veel meer.
www.rafting24.com

Hochseilgarten Alpincenter Flachau
In het aan de Winkler Badesee gelegen klimpark van het ACS Alpincenter in Flachau vinden de bezoekers 20 verschillende stations op 9 meter hoogte en een 150 meter lange kabelbaan die dwars over het meer voert.
www.acs-alpincenter.at

Hochseilgarten Saalfelden
Met oefeningen vlak boven de grond raak je langzaam gewend aan de hoogte, waarna je stap voor stap verder naar boven gaat.  Alle parcoursen worden begeleid en gezekerd door outdoor-trainers.
www.outdoor-geisler.at

Hochseilklettergarten Bärengartenhof
Op klimparkparcours Bärengartenhof kan je op 10 meter hoogte je grenzen verkennen. Met de Flying Fox gaat het daarna in razende vaart weer omlaag.
www.jugendbaer.at

Kletterpark Waldbad Anif
In bos-klimpark Anif bevinden zich 6 verschillende parcours en 120 stations op 2 tot 13 meter hoogte. Voor kinderen vanaf 3 jaar is er een eigen mini-klimpark. Met de Speed-Flying-Fox steek je de hele lengte van het Anifer Waldbad over (ca. 300 meter), waarbij topsnelheden van wel 60 km per uur bereikt worden.
www.kletterpark-salzburg.at

Hochseilklettergarten No Limit (Neukirchen)
Grootste Hochseilgarten in de vakantieregio Nationalpark Hohe Tauern met 30 stations tussen 8 tot 25 meter.
www.unterwurzacher.eu

Waldseilgarten Natrun
Ontdek wat vanbinnen zit! De Waldseilgarten Natrun is een outdoor ervaring voor het hele gezin. Hier kan je op zo'n 14 meter hoogte tussen de bomen slingeren. In Waldseilgarten Natrun wordt je persoonlijk begeleid op het parcours door goed opgeleide coaches. Hoogtepunten zijn de 120 meter lange Speed ​​Flying Fox, de King Swing en de vrije val van 14 meter hoog!
www.hochkoenig.at

Adventurepark Katschberg
Van platform naar platform zijn verschillende coördinatie-oefeningen uit hout en touwen gemaakt., Deze obstakels moeten de avonturiers overwinnen op weg naar hun triomf en het vergt dan ook de hoogste concentratie. Het absolute hoogtepunt is het Flying Fox Park, waar de avonturiers aan zip-lines door de lucht zweven. Meer dan 170 stations wachten de bezoekers op.
www.adventurepark-katschberg.at

Hochseilpark Saalbach Hinterglemm
Oostenrijks grootste Hochseilpark met Europa's langste zip-line. Het klimpark in Saalbach Hinterglemm bestaat uit meerdere parcours op verschillende niveaus tussen 3 en 40 meter.
www.bauboeck.com

Baumseilgarten & Flying Fox Wagrain
Op een hoogte van 12 meter bevindt zich de teambuilding Baumseilgarten met heel wat hindernissen. Aan het einde van het parcours volgt het hoogtepunt: de Flying Fox. Deze zip-line zorgt ervoor dat je weer veilig met beide voeten op de grond terechtkomt.
www.team-works.eu

Flying Fox Park Hochkönig
20 stations op verschillende niveaus zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden. Vlieg door het bos en maak op een unieke manier kennis met de natuur!
www.hochkoenig.at

Klimpark in Seeham im Salzburger Seenland
Zeven parcouren op vijf niveau's, mega-tokkelbanen en een Giant Swing- en Bungee Swingstation gaan van 2 tot 35 meter hoog. Door de verschillende moeilijkheidsgraden van de parcouren biedt het park voor grote en kleine (vanaf 110 cm lichaamslengte) bezoekers een spannende ervaring.
hochseilpark.bauboeck.com

 

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.