Please choose Language or Country
or

Top-activiteiten

Meer suggesties

Klimparken in Niederösterreich

Klimmen langs touwen, over bruggen, door hangende tunnels kruipen of 'vliegen' met de Flying Fox. De klimparken in Niederösterreich staan garant voor actie en avontuur.

Kletterpark Rosenburg/Waldviertel
Het klimpark in de buurt van renaissanceslot Rosenburg, met uitzicht over het Kamptal, nodigt het hele gezin uit om het avonturengebied 'bos' vanuit een nieuwe gezichtshoek te ontdekken. Daarvoor zijn zeer uiteenlopende touw- en brugconstructies, hangende tunnels en een Flying Fox-station aanwezig.
Kletterpark Rosenburg/Waldviertel

Kletterpark Purkersdorf/Irenental
Klimpark Purkersdorf vlak bij Wenen biedt zowel klimplezier op een eenvoudig parcours als veeleisende parcoursen op duizelingwekkende hoogte. Op het dichtbegroeide, heuvelige klimterrein vinden de bezoekers nieuwe onderdelen en superlange Flying Fox-stations, tot 130 meter lang.
Kletterpark Purkersdorf/Irenental

Waldfreizeitpark Kreuzstetten
Tussen metershoge eiken zijn in het bos-klimpark 6 parcoursen met verschillende thema's uitgezet. (Beginnersparcours, Weinviertel-parcours met kuip, wijnvaten en onderdelen van een wijnterras, jongerenparcours, geschiedenisparcours, gevorderdenparcours en profparcours)
www.ochys.at

Hochseilgarten Puchberg
Klimpark Puchberg is te boeken vanaf 6 personen, voor individuele bezoekers is het op bepaalde data mogelijk het complex te gebruiken na aanmelding vooraf.
www.moveyourmind.at

Dschungelparcours Ober-Grafendorf
Het jungleparcours, dat uit 9 stations op 6 meter hoogte bestaat, bevindt zich vlak bij de fietsroute langs de oevers van de Pielach, ten noorden van de Ebersdorfer See. Voor dit klimpark dien je je vooraf aan te melden!
www.dschungelparcours.at

Waldklettergarten im Erlebnispark Gänserndorf
Het bos-klimpark is gebouwd tussen oude eiken en dennenbomen en biedt plezier en avontuur voor alle leeftijden: 60 platformen op hoogtes tot 9 meter, 6 parcoursen in verschillende moeilijkheidsgraden en 6 Flying Fox-installaties met een totale lengte van 340 meter.
www.erlebnispark-gaenserndorf.at

Teamseilgarten in Hinterbrühl/Weissenbach
Vlak bij Wenen bevindt zich een hoge-touwen-parcours dat speciaal is opgezet voor het beleven van teamervaringen. Midden in de natuur van biosferenpark Wienerwald zijn hier trainingen en evenementen te realiseren.
www.teamseilgarten.at

Hamari-Klettepark in Mönichkirchen
Het Hamari-klimpark in Mönichkirchen belooft klimplezier voor het hele gezin. 10 verschillende parcours, 70 stations van verschillende moeilijkheidsgraad, twee Flying Fox parcours van meer dan 400 meter lang en een 600 meter lang klimparcours dat door een twee hectare groot bebost gebied gaat. Hiermee is dit klimpark het grootste van de Weense Alpen.
www.hamari.at

Wald-Klettergarten Buchenberg
De bezoekers kunnen in het grootste bosklimpark van Oostenrijk met 9 verschillende parcoursen en meer dan 90 stations hun talent bewijzen. Het hoogtepunt zijn de twee "Flyin-Fox-Parcoursen" met 10 stations. De beste opgeleide klimgidsen zorgen voor de veiligheid en een georganiseerde afloop van de unieke parcoursen.
www.tierpark.at

Hochseilgarten am Ebersdorfer See
Aan de oever van het Ebensdorfer meer bij St.Pölten, in de schaduw van een ooibos, ligt het klimpark met twee parcouren. De in totaal twintig elementen van verschillende moeilijkheidsgraden en drie Flying foxes, waarvan er één 70 m boven de zee, bieden gevarieerde klimmogelijkheden. Moeilijke elementen kunnen omzeild worden. Er zijn
ook verschillende mogelijkheden tot vrijklimmen. Speciale teamelementen zijn beschikbaar voor verjaardagen, bedrijfsuitstapjes, etc. Boeken kan vanaf 2 personen. 
www.HSGamSEE.at

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.