Please choose Language or Country
or

Wandelen langs het water in Steiermark

Het groene hart van Oostenrijk wordt doorkruist door rivieren - de Mur, de Enns, de Feistritz en de Raab. En elk van deze rivieren kan je ook met de fiets ontdekken.
Daarbij wachten je wonderbaarlijke landschappen en - afhankelijk van seizoen - paardebloemvelden en bloeiende appelbomen, gezellige cafeetjesen verfrissende voetbaden op rijpe appels van de boom en prikkelende jonge wijn.
Als langste rivierfietsweg loopt de Murradweg 365 km van de bron in de Hohe Tauern tot aan Bad Radkersburg. De lucht ruikt naar water, vochtige aarde en koele rotsen. De jongste rivierwandelroute langs de Enns is een van de mooiste: langs het imposante massief van de Grimming loopt de schilderachtige route door het Gesäuse en het wildromantische Reichraminger Hintergebirge naar Enns.
Genotsfietsen betekent energie opdoen - met elke duw op de pedaal de lege batterijen weer opladen. Kracht, de uit het landschap komt. In Steiermark noemen we dit opladen „GENUSSRADELN"  - zo afwisselend de fietswegen en -tochten, zo lekker en steirisch de culinaire lekkernijen die je aangeboden worden als versterking. 
Fietsen in Steiermark
Steiermark in het "jaar van het water"
Nog meer info over water in Steiermark  

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.