Please choose Language or Country
or

Wandelen met kinderen

Wandelen kan ook plezierig zijn voor de kleinsten: op belevenispaden, ontdekkingsroutes en blotevoetenwegen vervelen ze zich zeker niet.

Wandelen met kinderen

Familie de pe pajiște © Tirol Werbung Familie de pe pajiște © Tirol Werbung

Wandelen met de familie in Tirol

Ook kinderen kunnen tijdens wandeltochten groot plezier beleven. Belangrijk is vooral dat er voor genoeg entertainment en afwisseling wordt gezorgd. Gezonde lucht en avontuur zijn tijdens het wandelen in Tirol sowieso aanwezig.
Wandelplezier in Tirol
Goldwaschen am Tauerngold-Erlebnisweg © TVB Raurisertal / Michael Gruber Goldwaschen am Tauerngold-Erlebnisweg © TVB Raurisertal / Michael Gruber

Wandelen met de familie in SalzburgerLand

Tijdens een wandeling of bergtocht met kinderen staan vooral de kleine ontdekkingen langs de rand van de weg in het middelpunt van de belangstelling: rotsstenen, bergriviertjes, onbekende dieren, ...
Wandelplezier in SalzburgerLand

Wandelen met de familie in Karinthië

Kinderen hebben in tegenstelling tot volwassenen wat meer afwisseling nodig tijdens het wandelen. Daarom zijn de talrijke themawandelingen door bos en weide in Karinthië echte belevenissen voor je kinderen.
Wandelplezier in Karinthië
Donausteig © GmbH-Erber Donausteig © GmbH-Erber

Wandelen met de familie in Oberösterreich

In Oberösterreich vind je meer dan genoeg natuurschoonheden, die je zeer makkelijk samen met je kinderen kan leren kennen.
Wandelplezier in Oberösterreich

Wandelen met de familie in Steiermark

Kinderen zijn van nature zeer nieuwsgierig en vinden in de bergen van Steiermark een echt speelpark vol avontuur.
Wandelplezier in Steiermark
Kanufahrt an der Raab © ARGE Burgenländische Naturparke Kanufahrt an der Raab © ARGE Burgenländische Naturparke

Wandelen met de familie in Niederösterreich

Het natuurpark Blockheide Gmünd-Eibenstein is een geliefd wandelgebied voor families dankzij de goed bewegwijzerde wandelpaden die ook voor kinderwagens geschikt zijn, de zachte heuvels, de bizarre rotsformaties en de uitnodigende rustplaatsen.
Wandelplezier in Niederösterreich
Kinder im Naturpark Geschriebenstein, Burgenland © Naturpark Geschriebenstein Rechnitz Kinder im Naturpark Geschriebenstein, Burgenland © Naturpark Geschriebenstein Rechnitz

Wandelen met de familie in Burgenland

Plezier en afwisseling gegarandeerd bij een vakantie in Burgenland met de hele familie, want het land van de zon heeft speciaal voor zijn kleinste gasten leuke aanbiedingen.
Wandelplezier in Burgenland

Wandelen met de familie in Vorarlberg

Kinderen willen de wereld ontdekken, vooral in de natuur. In Vorarlberg vind je alvast een veelvoud aan kindvriendelijke wandelingen.
Wandelplezier in Vorarlberg

Geen zoekresultaten gevonden!

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.