Please choose Language or Country
or

Wandelhotels- best alpine

In de wandelhotels kunt u genieten van unieke berg- en natuurervaringen in de mooiste regio's van de Alpen. Net zo gevarieerd als de landschappen zijn ook de familie gerunde hotels.
Eenvoudig.Goed.Wandelen

Niets is mooier dan een dag in de bergen. Niets is gevarieerder dan tijdens een wandeling de natuur van de Alpen te ontdekken. Spectaculair uitzichten, steile bergkammen, bloeiende alpenweiden, ruisende bergbeekjes, koele bergmeren, ... De Alpen zitten vol verrassingen. Wandelen in nationale parken of natuurreservaten? De wandelhotels in de Alpen bieden overal een pure natuurervaring van het hoogste niveau en avontuur voor het hele gezin.

Trouw aan haar belofte "best alpine" vervult elke wandelhotel speciale kwaliteitsnormen zoals 3 tot 5 begeleide wandeltochter per week, uitrustingsservice, wandeltaxi, gezonde gerechten, alpine wellness om te ontspannen, ... Overtuig jezelf en kies uit de beste vakantieformules die de wandelhotels aanbieden.

Wanderhotels - best alpine
Stresweg 8
9773 Irschen
Tel: +43 4710 2780
Fax: +43 4710 2471 130
info@wanderhotels.com

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.