Please choose Language or Country
or

Wellnesshotels

Wie zijn lichaam verzorgt en voldoende de tijd neemt om te ontspannen, kan zijn leven verlengen - dat weten ze in Azië al duizenden jaren. Oostenrijkse wellnesshotels lieten zich door deze Aziatische wijsheid inspireren en vormen oases van rust en ontspanning.
In elke Oostenrijkse deelstaat kun je heerlijk ontspannen en genieten in een van de uitstekende wellnesshotels.
Ontdek de Tiroler charme, terwijl je al liggend in warm thermaal water geniet van het prachtige uitzicht op de bergen. Ook in het Salzburgerland kent het thema wellness een lange traditie. Bezoek bijvoorbeeld eens het dal van Gastein, waar natuurlijke bronnen diep uit de aarde omhoog komen borrelen. Ook het 'wasser-reich' Karinthië telt maar liefst 60 bronnen. Deze liggen bijna allemaal in de omgeving van Villach en Bad Kleinkirchheim en ook nog eens in de buurt van de wintersportgebieden.

In Vorarlberg komen natuurlijk veen en ijsbronnen direct uit de bergen. Ook hier vind je ongetwijfeld de ideale accommodatie waar je nieuwe energie kunt tanken. De thermenregio in Steiermark ligt ten zuidoosten van de provinciehoofdstad Graz en staat bekend om het milde, bijna mediterrane klimaat en het mooie, glooiende heuvellandschap. Naast de traditionele thermen in Baden bij Wenen, Bad Schönau, Bad Vöslau en Bad Fischau heeft sinds enkele jaren ook in het uiterste noorden van Niederösterreich de wellness toegeslagen.

Oberösterreich ontwikkelt zich dan weer steeds meer tot een echte gezondheidsregio. Een bezoekje aan de traditionele kuur- en wellnessoorden, zoals Bad Ischl, Bad Zell of Bad Hall is dan ook een echte aanrader voor de liefhebbers van wellness. Tenslotte biedt ook Burgenland meerdere 4 en 5 sterren wellnesshotels. Golfen, paardrijden, wellness en genieten staan hier in het middelpunt.

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.