Please choose Language or Country
or

Kaunertaler gletsjer

Op 32 km pistes, zwarte rode of blauwe afdalingen, kunnen beginners en gevorderden van alle leeftijden zich naar hartelust uitleven. De negen liften zorgen ervoor dat er nauwelijks wachttijden ontstaan.
De Kaunertaler Panoramastraße, door velen als een van de mooiste van de Alpen bestempeld, loopt tot 2.750 m waar het eeuwige ijs begint. Daar wordt 350 ha optimaal gebruikt als skigebied. Stoeltjesliften en sleepliften brengen je tot 3.200 m hoogte. Sneeuw gegarandeerd.

Naast pistes voor alpineskiërs en trainingsgroepen vinden individuele gasten er pistes in elke moeilijkheidsgraad. Het nog steeds groter wordende aantal snowboarders kan zich uitleven in de permanente halfpipe, het funpark en de trampoline.

Wat bijzonder is op de Kaunertaler Gletscher, is de toegankelijkheid. Het Kaunertal werd in de zomer van 2013 onderscheiden met twee prijzen voor zijn toegankelijkheid. En ook in de winter kunnen bijvoorbeeld rolstoelgebruikers met speciale monoski's genieten van de pistes op de gletsjer. Speciale lessen worden aangeboden. Vanzelfsprekend zijn ook de verschillende liften, restaurants, toiletten en uitzichtsplatformen drempelvrij.

Kaunertaler gletsjer
Tourismusverband Kaunertal-Kauns-Kaunerberg

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.