Please choose Language or Country
or

Onder de sterrenhemel

Kun je er geen genoeg van krijgen? In vele Oostenrijke winterbestemmingen kun je je ook ´s nachts op pistes en ijs wagen. Of wat denk je van een rondje op de Icekart, een tocht op de Segway of de pistebulley.

Onder de sterrenhemel

Avondrodelen op de Wildkogel

Terwijl de sterren fonkelen, schiet je op je rodelslee over de rodelbaan op de Wildkogel in de regio Neukirchen-Bramberg in het SalzburgerLand.
SalzburgerLand: Avondrodelen op de Wildkogel

Sterren kijken op de Großglockner

Bezoekers kunnen elke donderdag een adembenemende blik werpen op melkwegstelsels, planeten en sterrenhopen, tijdens de 'Nacht van de sterren' in nationaal park Hohe Tauern.
Karinthië: ontdek het nationale park Hohe Tauern
Segway tours in Serfaus/Tyrol © Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH Segway tours in Serfaus/Tyrol © Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH

Segway-trekking in Serfaus-Fiss-Ladis

In het maanlicht met een Segway een tocht over de besneeuwde weiden maken? Dat kan in het Tiroolse Serfaus-Fiss-Ladis.
Tirol: Segway-tochten in Serfaus-Fiss-Ladis

Nachtelijke huttenrally in het Brandnertal

Een winterse fakkeltocht en een heerlijke 5-gangen maaltijd in drie verschillende berghutten en in de kabelbaan - 'Palüd Exquisit' is een uitnodiging voor genieters om deel te nemen aan een culinaire reis onder de sterrenhemel.
Vorarlberg: „Palüd Exquisit“ - Fakkelwandeling van hut naar hut
Nachtskilauf Naturarena Kärtnen © Oswin  Eder Nachtskilauf Naturarena Kärtnen © Oswin Eder

Skiën na zonsondergang

Het is een bijzonder gevoel om onder de sterrenhemel een piste af te dalen. In skigebieden met floodlight is het mogelijk!
Verlichte skipistes in Oostenrijk
Snowboardvergnügen im Nightpark © TVB Saalbach-Hinterglemm Snowboardvergnügen im Nightpark © TVB Saalbach-Hinterglemm

Snowboarden by night!

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen... Ook na zonsondergang kan je in vele fun- en boarderparken nog tot in de late uurtjes je kunsten vertonen. Hier vind je een selectie van verlichte snowboardparken!
Verlichte snowboardparken
Der Nightpark in Saalbach-Hinterglemm © TVB Saalbach-Hinterglemm / Tom Bause Der Nightpark in Saalbach-Hinterglemm © TVB Saalbach-Hinterglemm / Tom Bause

Icekart of pistebulley?

Wanneer de schemering valt, beginnen de après-skiparty's in de berghutten. Maar in Saalbach-Hinterglemm, Zell am See en Flachau gaan de onvermoeibare sportievelingen dan juist weer naar buiten, de witte hellingen op, om nieuwe avonturen te beleven op de floodlightpiste.
SalzburgerLand: Avondprogramma op de piste
Vienna Ice Dream, City Hall Square © Österreich Werbung / Wolfgang Zajc Vienna Ice Dream, City Hall Square © Österreich Werbung / Wolfgang Zajc

Schaatsen in Wenen

Van januari tot maart verandert de Weense Rathausplatz en het aangrenzende park in een betoverend ijslandschap. Het Weense Rathaus dat met lichteffecten in scene gezet wordt, vormt een unieke achtergrond voor de ijsdroom midden in de stad.
Schaatsen in Wenen

Geen zoekresultaten gevonden!

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.