Please choose Language or Country
or

Nachtelijke huttenrally in het Brandnertal

Een winterse fakkeltocht en een heerlijke 5-gangen maaltijd in drie verschillende berghutten en in de kabelbaan - 'Palüd Exquisit' is een uitnodiging voor genieters om deel te nemen aan een culinaire reis onder de sterrenhemel.
Op vier data tussen december en maart is er een bijzonder aanbod voor fijnproevers: 'Palüd Exquisit' - een bijzondere huttenrally. Plaats van samenkomst en ontvangst met aperitief vanaf 18.00 uur in het dalstation van de Palüd-kabelbaan in Brand. Al in de gondel naar boven genieten de gasten van de eerste 'tongstrelende verrassing'. In restaurant Goona bij het bergstation wordt de soep geserveerd, en een paar stappen verderop komt in Berghof Melkboden het voorgerecht op tafel. De culinaire reis gaat met een fakkeltocht door de met sterren bezaaide nacht verder naar de Palüdhütte – naar het culinaire hoofdgerecht. Het dessert in de gondel vormt de bekroning van het menu. Na de tocht wordt er nog genoten van een digestief in de Alpentenne in Brand.

Voor meer informatie en boekingen:
Palüd Exquisit - Brandnertal Tourismus
 

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.