Please choose Language or Country
or

Top-activiteiten

Meer suggesties

Schaatsen in Wenen

Van januari tot maart verandert de Weense Rathausplatz en het aangrenzende park in een betoverend ijslandschap. Het Weense Rathaus dat met lichteffecten in scene gezet wordt, vormt een unieke achtergrond voor de ijsdroom midden in de stad.

Weense ijsdroom op de Rathausplatz
Al schaatsend op de Rathausplatz in Wenen kan je midden in de stad echt van wintersport genieten. Het plein heeft alles wat je nodig hebt: de imperiale flair voor het stadhuis, een indrukwekkende omgeving, sportief wintergeluk en natuurlijk goed gezinde mensen met wie je je winters geluksmoment kunt delen.

Meer info: www.wienereistraum.com


Weense schaatsvereniging
Voor wie 's nachts over het ijs wil glijden, biedt de Weense schaatsvereniging tussen het concertgebouw en het stadspark een schaatspiste: Op het meer dan 6.000 m² grote ijsoppervlak kunnen de schaatsers fantastische pirouettes maken. Op de koppelavond glijden koppeltjes aan halve prijs onder de fonkelende sterrenhemel. Doorlopend zijn er thema-avonden en events.

Meer info: www.wev.or.at


Kunstijspiste Engelmann
Hoog boven de stad, op een dak van een huis, kan je op de eerste openluchtkunstijspiste van de wereld sinds meer dan 100 jaar in de frisse lucht rondjes draaien.

Meer info: www.engelmann.co.at


Albert-Schultz Eishalle
Het grootste ijssportcentrum van Oostenrijk in Kagran biedt ijsschaats- en ijshockeylessen, ijsdisco en publiekschaatsen voor alle leeftijden. In de drie ijshallen oefenen zowel profs en de UPC Vienna Capitals als hobbyschaatsers.

Meer info: www.albertschultzeishalle.at


Wiener Stadthalle
Zaal C van de Wiener Stadthalle is in een grote schaatspiste omgetoverd, waarop men het hele jaar door rondjes kan schaatsen. De schaatspiste is tijdens de zomerperiode eenmaal per week open voor het publiek . Er worden lessen voor beginners en gevorderden aangeboden.

Meer info: www.eisstadthalle.at


Eisring Süd
Het sportcomplex Windtenstraße beschikt over een overdekte schaatspiste en een tweede schaatsbaan in openlucht. Aangezien het ijs tweemaal per dag schoongemaakt wordt, zijn het hier steeds eersteklas schaatsomstandigheden. Schaatsen kunnen gehuurd worden.

Meer info: www.eisringsued.at

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.