Please choose Language or Country
or

Top-activiteiten

Meer suggesties

Nachtskiën in Tirol

Voor wie de dag niet lang genoeg is, kan in Tirol ook 's avonds de skipiste op. Er is een brede waaier aan mogelijkheden. Zo kan 's avonds geskied worden in St. Johann in Tirol, Kühtai, Imst, Kitzbühel-Kirchberg, ... Kortom, avondskiën wordt in Tirol een hele belevenis.
Kühtai
Wanneer de dag niet lang genoeg is, kan je in de Kühtai ook ’s avonds de skipiste op. Iedere woensdag en zaterdag van 19.30 - 22.00 uur brengt de HochAlter 4-persoons stoeltjeslift je direct naar de uitstekend verlichte afdaling. De hut ‘Zum Kaiser Maximilian’ en de piste zijn tot 23.30 uur geopend resp. verlicht.

Imst
Iedere woensdag, vrijdag en zaterdag kunnen avondactievelingen zich hier op de skipiste van de Untermarkter Alm tot aan Hoch-Imst uitstekend uitleven. De banen zijn van 18.30 - 21.30 uur geopend. De piste is tot 22.15 uur verlicht!

Leutasch
Sinds kort komt er ook in Leutasch geen einde meer aan het skiën en snowboarden. Ieder dinsdag, donderdag en zaterdag is de piste aan de Kreithlift met floodlight verlicht. Zo wordt er van 19.00 - 22.00 uur voor extra pistepret gezorgd!

St. Johann in Tirol
Iedere maandag, woensdag en vrijdag van 19.00 - 21.30 uur kunnen avondactieve wintersporters op de Rueppen-helling terecht voor ski- en rodelplezier.

Steinach/Wipptal
Voor een perfecte ‘nightride’ zorgen de Steinacher bergbanen. Iedere woensdag, vrijdag en zaterdag van 18.30 -21.30 uur kan de uitstekend geprepareerde afdaling gebruikt worden. Met een lengte van 3,5 kilometer behoort deze afdaling tot de langste avondafdalingen in Oostenrijk.

Brixen im Thale
Van Kerstmis tot begin maart kan je bij de Schusterbühellift (oefenlift) midden in Brixen im Thale dagelijks tot 19.00 uur je korte bochten oefenen.

Westendorf
De sneeuwberg in Westendorf doet zijn naam alle eer aan en is iedere dinsdag van 19.00 - 21.00 uur ook ’s avonds in gebruik. De lichte, 500 meter lange piste eindigt direct bij de populaire après-skibars Gerry's Inn en Moskito.

Kitzbühel-Kirchberg
Op de sportberg Gaisberg in Kirchberg kan je iedere donderdag en vrijdag van 18.30 - 21.30 uur avondskiën. De beide hutten Obergaisberg en Gaisberstüberl zijn tot na 23.00 uur geopend. De 3,5 kilometer lange rodelbaan is eveneens tot 23.00 uur verlicht.

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.