Please choose Language or Country
or

Skigebieden voor gezinnen

Oostenrijks kleinere skigebieden zijn vooral overzichtelijk, aantrekkelijk geprijsd en volledig ingericht op het hele gezin. Zo beleeft iedereen, groot en klein, dé perfecte wintersportvakantie in de sneeuw.

Skigebieden voor gezinnen

Skiing holidays with the family © Österreich Werbung / Albin Niederstrasser Skiing holidays with the family © Österreich Werbung / Albin Niederstrasser

Skiën met kinderen in Karinthië

In de zuidelijkste deelstaat van Oostenrijk is alles ingesteld op gezinnen: de hartelijke gastheren en gastvrouwen zorgen ervoor dat de grote en kleine gasten zich vanaf het eerste moment thuis voelen.
Kindvriendelijke wintervakanties in Karinthië

Skigebieden voor gezinnen in Vorarlberg

Alle skigebieden in Vorarlberg bieden voordelige lifttarieven voor kinderen, en soms zelfs gratis ritten. In de kinder-skiklasjes en de diverse speelparken worden kinderen uitstekend opgevangen. Bij de Vorarlbergse skischolen krijgen de kinderen spelenderwijs het skiën onder de knie.
Skigebieden voor gezinnen in Vorarlberg
Skigebiet Flachau © Österreich Werbung /  Pigneter Skigebiet Flachau © Österreich Werbung / Pigneter

SalzburgerLand skigebieden voor gezinnen

Familievriendelijk is niet alleen het motto van de grootste skiregio van Oostenrijk. Ook in de kleinere skigebieden van het SalzburgerLand voelen kinderen en ouders zich uitstekend op hun gemak.
SalzburgerLand - Skigebieden voor gezinnen
Skiing in Hinterstoder © Oberösterreich Tourismus GmbH / Hermann Erber Skiing in Hinterstoder © Oberösterreich Tourismus GmbH / Hermann Erber

Oberösterreich: skigebieden voor gezinnen

Het is een sprookjesachtig gezicht, wanneer kinderen in Oberösterreich de sneeuw ontdekken: er zijn vliegende tapijten, die doen denken aan wintersprookjes uit Duizend-en-een-nacht. En een vriendelijke draak zorgt bij de kleintjes voor skipret.
Oberösterreich: Skiën voor gezinnen
Semmering area / Winter landscape © Österreich Werbung /  Jezierzanski Semmering area / Winter landscape © Österreich Werbung / Jezierzanski

Niederösterreich: Skigebieden voor gezinnen

Niederösterreich biedt skiplezier voor het hele gezin. Pistes in alle moeilijkheidsgraden en speciale voorzieningen voor kinderen zorgen ervoor dat alle wensen vervuld worden.
Skigebieden voor gezinnen in Niederösterreich
Family Skiing Schladming © Österreich Werbung / Peter Burgstaller Family Skiing Schladming © Österreich Werbung / Peter Burgstaller

Steiermark: skigebieden voor gezinnen

Steiermark is ook in de winter dol op gezinnen. Op de skiterreinen voor kinderen en oefenweides beleven de kleintjes gegarandeerd fijne avonturen.
Skigebieden voor gezinnen in Steiermark

Geen zoekresultaten gevonden!

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.