Please choose Language or Country
or

Burgenland

Machtige fietsroutes, heerlijke wijn en landschappen om in weg te dromen. Zowel zomer als winter vol verrassingen.

Burgenland

Natuurleerpaden in het Burgenland

Op de natuurleerpaden in het Burgenland krijg je belangrijke informatie over de Pannonische flora en fauna, de wijnbouw en het riet van de Neusiedler See.
Burgenland: van riet tot en met wijn
Die Paradiesroute im Burgenland © Maxum Die Paradiesroute im Burgenland © Maxum

Burgenland: Appelfietsroute & Paradijsroute

300 dagen zon per jaar, een licht heuvelachtig landschap en een uitgebreid fietsnetwerk maken van het Zuid-Burgenland een paradijs voor fietsers. Onder de talrijke routes bevinden zich zowel vlakke trajecten om gemoedelijk te fietsen, alsook veeleisende fietsroutes die comfortabel met de elektrische fiets overwonnen kunnen worden.
Met de elektrische fiets door Zuid-Burgenland
Neusiedler See Card © Neusiedler See Burgenland Neusiedler See Card © Neusiedler See Burgenland

Voordeelkaarten in Burgenland

Als je overnacht bij een van de meer dan 720 partners van de Neusiedler See Card, ontvang je de Neusiedler See Card: gratis toegang bij 36 deelnemers rond het grootste steppemeer van Midden-Europa!
Voordeelkaarten in Burgenland
Nationalpark Neusiedler See © Österreich Werbung / Georg Popp Nationalpark Neusiedler See © Österreich Werbung / Georg Popp

Nationaal park Neusiedler See - Seewinkel

Dit nationale steppenpark, dat tot over de grens met Hongarije loopt, werd geopend in 1993. Met de vele water- en rietvlaktes en zijn zouthoudende, periodiek droogvallende waterpoelen is het park een van de fascinerendste natuurgebieden van Europa.
Nationaal park Neusiedler See
Naturparke Burgenland © Ewald Neffe Naturparke Burgenland © Ewald Neffe

Natuurparken in Burgenland

Of je nu wijnliefhebber, fijnproever, natuurfan of sportliefhebber bent, de zes natuurparken van het Burgenland bieden voor elk wat wils.
Natuurparken in Burgenland

Geen zoekresultaten gevonden!

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.