Please choose Language or Country
or

Vorarlberg

Vorarlberg, op een steenworp van België. Gekend om zijn veelzijdig cultuurlandschap, gastvrijheid en liefde voor de bergwereld.
 

Vorarlberg

Vorarlberg: Hoogteweg "De groene ring"

De groene ring – zo heet de driedaagse tocht rond Lech-Zürs in Vorarlberg, waarbij een literaire wandelgids als wegbegeleider dient.
Lees meer

Vorarlberg: leerpad in Braz

Door frisse sparrenbossen, voorbij kabbelende beekjes, de indrukwekkende Masonwasserfall en een voederplaats voor wilde dieren loopt het leerpad in Braz.
Lees meer
Kesselfall, Brandnertal, Voralberg, Österreich Kesselfall, Brandnertal, Voralberg, Österreich

Wandelen in het Brandnertal

Volg het water tot aan de bron. In het Brandnertal in Vorarlberg nemen wandelwegen je mee langs bruisende beken, watervallen, bronnen en natuurlijk prachtige uitzichten.
Wandelen in Vorarlberg
Wandelen bij de Alpe Sattelegg © Bregenzerwald Tourismus / Adolf Bereuter Wandelen bij de Alpe Sattelegg © Bregenzerwald Tourismus / Adolf Bereuter

Volg de Bregenzerache

De Bregenzerache, de belangrijkste rivier van het Bregenzerwald, mondt bij Bregenz uit in de Bodensee. Wie al wandelend van de omgeving wil genieten, kan tijdens een vierdaagse tocht de stroom volgen van Sulzberg tot Au. Je bagage wordt van hotel tot hotel gebracht, zodat je nóg meer van de wandeling kunt genieten.
Wandelen in het Bregenzerwald, Vorarlberg
Via ferrata in the Montafon © Montafon Tourismus GmbH, Schruns / Daniel Zangerl Via ferrata in the Montafon © Montafon Tourismus GmbH, Schruns / Daniel Zangerl

Klimparken in Vorarlberg

De klimparken in Vorarlberg zijn een echte uitdaging. Aqua Hochseilgarten Bregenzerwald is uniek, want het ligt in een kloof boven de Bregenzer Ache.
Vorarlberg: Klim- en avonturenparken
Вид с горы Пфендер (Pfänder) на Боденское озеро © Othmar Heidegger / Pfänderbahn AG Вид с горы Пфендер (Pfänder) на Боденское озеро © Othmar Heidegger / Pfänderbahn AG

Natuurleerpaden in Vorarlberg

De vele natuurleerpaden in het unieke landschap van Vorarlberg geven veel interessante informatie over flora, fauna, geologie en de geschiedenis van de Alpen.
Vorarlberg: van bloemen tot en met kaas
winter in lech © Peter Mathis winter in lech © Peter Mathis

Nachtskiën in Vorarlberg

Vorarlberg kent heel wat uitstekende skioorden om aan avondskiën te doen. Denk maar aan het Kleinwassertal, het Bregenzerwald, ... Zowel gevorderde skiërs als gezinnen met kinderen kunnen in Vorarlberg naar hartenlust skiën wanneer de avond valt.
Verlichte pistes in Vorarlberg

Nachtelijke huttenrally in het Brandnertal

Een winterse fakkeltocht en een heerlijke 5-gangen maaltijd in drie verschillende berghutten en in de kabelbaan - 'Palüd Exquisit' is een uitnodiging voor genieters om deel te nemen aan een culinaire reis onder de sterrenhemel.
Vorarlberg: „Palüd Exquisit“ -...
Bartholomäerberg, Rellseck Montafon © Vorarlberg Tourismus / Andreas Gaßner Bartholomäerberg, Rellseck Montafon © Vorarlberg Tourismus / Andreas Gaßner

Voordeelkaarten in Vorarlberg

Vorarlberg is ook in de zomer een aantrekkelijke vakantiebestemming en biedt dankzij de vele regionale voordeelkaarten een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Voordeelkaarten in Vorarlberg
Luenersee bei Brand / Bergsee © Österreich Werbung /  Ender Luenersee bei Brand / Bergsee © Österreich Werbung / Ender

Kloven en watervallen in Vorarlberg

Kabbelende beekjes, ruisende watervallen en machtige kloven openen inzichten in het spectaculaire, door ijs en water gevormde alpine landschap van Vorarlberg, die je op wandelwegen perfect kan ontdekken.
Lees meer

Geen zoekresultaten gevonden!

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.