Please choose Language or Country
or

Top-activiteiten

Meer suggesties

Hotel Mühltalhof

Een buitengewoon hotel voor kunstliefhebbers, actievelingen, cultuuraanbidders en genieters ... Kortom: een aanrader voor iedereen!

Verbaas je niet, wanneer je midden in het toch wat afgelegen Mühlviertel een groepje temperamentvolle mensen tegenkomt, die met een zwaar Amerikaans accent spreken. Grote kans dat het kunstenaars zijn, die in het orginele Hotel Mühltalhof in Neufelden op bezoek zijn bij gastheer Joachim Eckl.

Eckl is al meer dan 20 jaar in de internationale kunstscene actief. Hij werkte onder andere samen met enkele grote namen zoals Jeff Koons, Christo en Tony Cragg.

Zijn vrouw Johanna leidt het architecturaal interessante boutiquehotel met erg individueel ingerichte kamers, schoonzus Ira zorgt voor schoonheidsbehandelingen voor “hem & haar”.  En schoonbroer Helmut kookt zo creatief dat Gault Millau hem bedacht met twee koksmutsen en Falstaff in 2008 uitriep tot beste gasthuis van Oostenrijk.  Een vrij succesvol familiebedrijf dus!

Contactinformatie
Mühltalhof
Unternberg 6
4120 Neufelden
www.muehltalhof.at
 

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.