Please choose Language or Country
or

Top-activiteiten

Meer suggesties

Hotel Restaurant Krainer

Sinds Andreas Krainer en zijn vrouw Astrid hier achter het fornuis staan, is het hotel-restaurant uitgegroeid tot een van de beste gastronomische adressen tussen Graz en de Semmeringpas.
Met veel liefde en creativiteit verwerken ze beiden uitsluitend de allerbeste verse producten van bio-boeren uit de streek die ze persoonlijk kennen. Tijdens de lunch wordt een rijk gevarieerd driegangenmenu aangeboden, ’s avonds zijn er menu’s van drie tot zes gangen. Onnavolgbare smaakervaringen, die je smaakpapillen al bij het eerste contact met deze keuken verrassen, en je gang na gang meeslepen: van het zelfgebakken biobrood met bergboter, over de gemarineerde meerforel uit Mariazell geserveerd op gekruide pompoen met honing-mosterdschuim, de romige erwtensoep, de rosé gesmoorde rug van Hochschwab-gems met vlierbestapioca en briochenoedels, tot de camembert op basis van geitenkaas van de alm met powidl (ingekookte pruimen, zonder toevoeging van suiker) en pruimenbrood en tot slot strudeldeeg  gevuld met chocolademousse op basis van Zotter-chocola met sorbet van kweeperen.

Wie zich inschrijft voor de nieuwsbrief, blijft op de hoogte van speciale culinaire evenementen. In de zomer bijvoorbeeld gerijpte ribeyesteaks op de grill, in de late herfst biologisch geteelde weideganzen gevuld met pruimen, met huisgemaakt vlechtbrood.

De wijnkelder is het domein van senior chef Hermann Krainer, die graag proeverijen met de nodige uitleg organiseert en instaat voor een perfecte wijnkeuze.

Contactinformatie:
Hotel Restaurant Krainer
Grazer Straße 12
8665 Langenwang/Mürztal
www.hotel-krainer.com
 

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.