Please choose Language or Country
or

Top-activiteiten

Meer suggesties

Landgasthof Jagawirt

De Jagawirt, hoog gelegen in de idyllische bossen en wijngaarden van de Reinischkogel in het westen van Steiermark, is al lang een instituut.
En hij doet zijn goede faam alle eer aan.
 

Zelfs het grote succes bij lokale en minder lokale prominenten heeft dit restaurant niet geschaad: de Jagawirt blijft de Jagawirt.  Daarvoor staan Maria en Werner Goach garant; zij runnen het geheel dat hier intussen gegroeid is al tientallen jaren.  In de gezellige Stube van het smaakvol verbouwde huis wordt een landelijke keuken geserveerd, die zich richt op de seizoenen en de producten uit de streek. Lammetjes en bosvarkens, graag geziene “gasten” op het menu, zijn afkomstig van de eigen boerderij, en ook de brandewijnen worden gedistilleerd door Werner Goach zelf.  Naast de gastronomie behoren tot het Jagawirt-imperium allerhande huisjes en boerderijen: authentiek gerestaureerde boerenwoningen, die nu plaats bieden voor logies, feesten of seminaries.


Contactinformatie:
Jagawirt
Sommereben 2
8511 St. Stefan o. Stainz
www.jagawirt.at

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.