Please choose Language or Country
or

Top-activiteiten

Meer suggesties

Rauch-hof

Het 'Rauch-hof' van Karin en Willi Rauch ligt midden in het heuvelachtige Schilcherland (Steiermark). Je kan er overnachten in een idyllische boerderij, uitstekend eten én van cultuur genieten.
Niet zo ver van de voormalige wijngaarden van aartshertog Johann, midden in het groen, bevindt zich de Rauch-Hof. Gezelligheid, een knusse gastentuin, fijnproeverskeuken aanbevolen door Gault Millau en Slow Food Styria: dat alles wacht de gasten.  Lady chef Karin Rauch werkt uitsluitend met streekproducten: asperges en pompoenen groeien achter het huis, de verse forellen komen uit de eigen vijvers.  De gepaste wijnen worden uitgezocht door Willi Rauch, waard en gediplomeerd sommelier. Als cultuurherberg wordt hier met topkunstenaars uit heel Oostenrijk gewerkt aan een veelzijdig programma, bijvoorbeeld “koken en lezen”, met bekende auteurs.  En wie graag wat langer blijft, slaapt in de idyllische wijngaardkamers van de twee gerenoveerde boerenwoningen.  Deze kamers zijn met hun houten meubilair en ruime badkamers charmant en individueel ingericht; de nieuwe kamer in het hoofdhuis heeft een reusachtig dakterras en een geslaagde mix van oud en nieuw bepaalt het interieur.


Contactinformatie:
Rauch-Hof
Wald-Süd 21
8510 Marhof
www.rauch-hof.at
 

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.