Please choose Language or Country
or

Met het vliegtuig

Vanuit België kan je met verschillende luchtvaartmaatschappijen in korte tijd op je vakantiebestemming in Oostenrijk geraken. De 6 belangrijkste luchthavens van Oostenrijk zijn Wenen, Graz, Innsbruck, Salzburg, Klagenfurt en Linz. Op deze luchthavens worden zowel nationale als internationale vluchten uitgevoerd.

 

Met Austrian Airlines geniet je aan boord al van Oostenrijk. Waar vandaan je ook naar Oostenrijk vliegt, met Austrian Airlines beleef je Oostenrijk al direct aan boord. Bij het instappen word je al begroet door de Oostenrijkse gastvriendelijkheid. Tijdens de vlucht krijg je een Oostenrijkse snack of een menu, afhankelijk van de vliegtijd, en leer je de culinaire veelzijdigheid van het land al in de lucht kennen.

Met Austrian Airlines vlieg je vanuit 130 steden wereldwijd naar Wenen Schwechat en meerdere keren per dag verder naar de steden Graz, Linz, Salzburg, Innsbruck en Klagenfurt. Zo ontdek je Oostenrijk comfortabel via het snelste overstapvliegveld van Europa.
Meer informatie: austrian.com of bel: 02 745 44 83

De Austrian boarding pass opent deuren naar de meest populaire musea en gallerijen. Talrijke kortingen en gratis toegangen zijn bij onze partners te verkrijgen! U kunt op onze bestemmingen genieten van uitzonderlijke topaanbiedingen in de beste restaurants of een of andere culinaire lekkernij, en dit volledig gratis.

U hoeft eenvoudigweg uw boarding pass met het OS vluchtnummer aan onze partners te tonen. Dit kan zowel met het mobiele ticket op uw telefoon, als met uw Austrian Web Check-in boarding pass. De aanbiedingen zijn geldig voor één persoon tot 10 dagen na de vluchtdatum.

Brussels Airlines
Ook Brussels Airlines vliegt dagelijks direct van Brussel naar Wenen.
Meer informatie: brusselsairlines.com of bel 0902 51 600 
(75ct/min, setupkost: € 0.05) 

Ryanair
Vanaf Charleroi kan je met Ryanair naar Bratislava - Wenen vliegen. Reken vanuit Bratislava nog op zo'n 60 kilometer naar Wenen. Meer informatie op ryanair.com of bel 0902 88 007 (Franstalige klantenservice) of 0902 88 009 (Engelstalige klantenservice), beide € 1,- p/m.

Belangrijk! Op alle Europese luchthavens, maar ook vanaf IJsland, Noorwegen en Zwitserland, gelden EU regels voor het vervoer van handbagage. Lees hier de informatie van Brussel nationale luchthaven.

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.