Please choose Language or Country
or

Elektrisch fietsen in Salzkammergut

Salzkammergut, gelegen tussen het Alpenvorland en de Oostenrijkse Kalkalpen, de grote meren van de Vooralpen en het eeuwige ijs van de Dachsteingletsjer, heeft heel wat in petto voor fietsers. Voor genieters heeft deze regio meer dan 20 elektrische-fietsroutes in het gamma.

Van lichte familieroutes tot inspannende bergtrails: je vindt een waaier aan fietsroutes in Salzkammergut. Langsheen de Traun, rond één van de talrijke meren, of bergopwaarts naar het Tote Gebirge – hier komt iedereen op volle toeren, kleine en grote wielerfans, conditioneel straffe mountainbikers en wegrenners.

Een fantastisch parcours is de 345 km lange Salzkammergut Radweg, die van St. Wolfgang via Bad Ischgl en Bad Goisern naar de idyllische plaats Hallstatt, deel van het UNESCO Werelderfgoed, en naar Obertraun voert. De terugrit richting Wolfgangsee kan via de Traunsee, de Attersee en de Mondsee.

Voor al wie zich tijdens de ontdekking van Salzkammergut niet in het zweet wil rijden, staan meer dan 20 elektrische fietstours in alle tien regio’s van Salzkammergut ter beschikking, ze gaan ook over de streekgrenzen heen en voeren tot in de stad Salzburg. Het elektrische-fietsnetwerk in Salzkammergut is perfect uitgerust voor de doelgroep van fietsliefhebbers. 33 verhuur- en 27 batterijruilpunten staan ervoor garant dat elke fietser zonder stroompanne de hele regio kan doorkruisen.
www.salzkammergut.at

Infoboxen: Elektrisch fietsen in Salzkammergut

Milieubewust reizen

 

Milieubewust en duurzaam leven wordt steeds belangrijker in deze tijd van klimaatverandering.

Milieubewuste vakantie in Oostenrijk

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.