Please choose Language or Country
or

Top-activiteiten

Meer suggesties

Met de elektrische fiets door Tirol

In het fietszadel hellingen beklimmen zonder een sportieve topprestatie te moeten neerzetten: met de elektrische fietsen maken de Tiroolse regio’s de tocht naar de top heel wat makkelijker voor beginners en genieters; panoramisch uitzicht en afdalingspret inbegrepen.

Met de uiterst moderne e-bikes kan nu iedereen zich wagen aan een sportieve bergbeklimming op twee wielen, ook wie zich er tot dusver niet aan waagde op conditioneel vlak. Als de eigen motor van de fietser het laat afweten, activeren intelligente sensoren een kleine elektromotor en ondersteunen zo de trapkracht tot 100%.

E-biken is ideaal voor beginners, die langzaam en gemoedelijk van fietssport in de bergen leren proeven, maar ook voor koppels, gezinnen en groepen waar niet iedereen over dezelfde sportieve conditie beschikt.

Tirol: een eldorado voor de elektrische fiets
Tirol kent een dicht netwerk van verhuurstations, elektrische fietsen zijn beschikbaar in vrijwel alle regio’s. Batterijruilpunten in de buurt van geliefde excursiebestemmingen en bij talrijke hutten verhinderen dat het onderweg plots uit is met de pret. En aantrekkelijke arrangementen met overnachtingen, maaltijden, elektrische fietsen en andere extra’s maken van je vakantie in Tirol een belevenis zonder zorgen met een extra portie energie.
www.tirol.at/ebike

Elektrische fiets in de overtreffende trap: ”eBikeWelt” in de Kitzbüheler Alpen -  Kaisergebergte
Dit is het grootste aaneengesloten e-bike netwerk ter wereld, met 1000 km fietswegen, verspreid over een gebied van om en bij de 1.800 km²; het verbindt 9 vakantieregio’s en 45 gemeentes in het Tiroler Unterland met elkaar. Hier wacht een vloot van meer dan 275 elektrische fietsen, waarmee je de oergezellige hutten en de grandioze toppen vlotjes kan bereiken. Zowat 60 oplaad- en batterijruilpunten staan ter beschikking. www.e-bikewelt.com

Infoboxen: Met de elektrische fiets door Tirol

Milieubewust reizen

 

Milieubewust en duurzaam leven wordt steeds belangrijker in deze tijd van klimaatverandering.

Milieubewuste vakantie in Oostenrijk

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.