Please choose Language or Country
or

Ramsau met de elektrische fiets ontdekken

Beleef het genot van fietsen: met de elektrische fiets kan je in Steiermark de regio’s Ramsau am Dachstein, Schladming-Dachstein en Filzmoos comfortabel en ontspannen ontdekken.
 

De mooiste bezienswaardigheden zelf beleven
Met elektrische fietsen wordt een familie-uitstapje of een groepsexcursie een plezier voor iedereen. Er zijn ook elektrische fietsen voor kinderen beschikbaar en fietsaanhangwagentjes om de allerkleinsten mee te nemen. Verschillende ondersteuningsniveaus (van “geen ondersteuning” tot “maximale” ondersteuning) zorgen ervoor dat iedereen, al naargelang de eigen conditie, het gewenste ondersteuningsniveau kan kiezen en zo bijna moeiteloos ook langere tochten aankan. Meer rijplezier gegarandeerd! En uiteraard is al wie zelf de pedalen in beweging houdt, ook vriendelijk voor het milieu.

De nieuwe dimensie van fietsen
De elektrische fiets-regio Ramsau am Dachstein biedt grenzeloze mobiliteit dankzij een netwerk van verhuurstations en batterijruilpunten. In totaal vind je hier 14 elektrische fiets-tours, bewegwijzerd met specifieke bordjes. Natuurlijk kunnen ook de gewone mountainbiketours aangevat worden met een elektrische fiets; binnen de regio bestaat bovendien de mogelijkheid om je fiets op één plaats uit te lenen en op een andere plek weer in te leveren.

Alle elektrische fiets-verhuurstations, batterijruilpunten en routes zijn verkrijgbaar bij de verschillende toeristische diensten in de regio.

De elektrische fiets-tours kunnen ook stuk voor stuk individueel gedownload worden. Er bestaat ook een gratis folder met alle mountainbike en elektrische fiets-tours van de regio’s Ramsau am Dachstein en Filzmoos die bij de plaatselijke toeristische diensten verkrijgbaar is.

Een overzicht van alle elektrische fiets-aanbiedingen in Steiermark vind je hier.

Ramsau met de elektrische fiets ontdekken

Infoboxen: Ramsau met de elektrische fiets ontdekken

Milieubewust reizen

 

Milieubewust en duurzaam leven wordt steeds belangrijker in deze tijd van klimaatverandering.

Milieubewuste vakantie in Oostenrijk

Vakantieservice

Brochures

Download brochures over Oostenrijk

Folders & Brochures

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.