Please choose Language or Country
or
Naturidyll hotels © Naturidyll Hotels

Naturidyll Hotels – thuis op het platteland

Naturidyll – de naam zegt het al. Elk hotel bevindt zich in een idyllische en natuurlijke omgeving, op de mooiste plekjes van Oostenrijk en Zuid-Tirol. Deze hotelgroep staat voor een respectvolle omgang met de natuur.
De Naturidyll hotels dragen het begrip duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt er alleen met regionale kwaliteitsproducten gewerkt en leveren boeren en wijnboeren uit de regio rechtstreeks hun waren aan de hotels.
De meeste accommodaties mogen het Oostenrijkse milieukeurmerk al dragen, wat de inzet van deze hotels nog maar eens bewijst.

Naast de mogelijkheden voor ontspanning bieden de hotels de meest diverse sport- en vrijetijdsactiviteiten aan. In de omgeving van de hotels bevinden zich wandelpaden, fiets- en mountainbikeroutes en diverse hardloop- en nordic walking trajecten. Ook watersporters, ruiters, klimmers, golfers etc. zullen hier een duurzaam aanbod vinden.
 

Hier vind je meer informatie over de Naturidyll hotels in Oostenrijk

Infoboxen: Naturidyll Hotels – thuis op het platteland

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.