Please choose Language or Country
or

Openbaar vervoer

Dankzij de uitstekende voorzieningen en een uitgebreid netwerk is het in Oostenrijk gemakkelijk om met het openbaar vervoer van A naar B te reizen.

Openbaar vervoer

ÖBB © ÖBB / Harald Eisenberger ÖBB © ÖBB / Harald Eisenberger

Met de trein

Wil je met de trein naar en/of door Oostenrijk reizen? Het net van de Oostenrijkse Spoorwegen (ÖBB) bestaat uit 5800 km spoor dat aangesloten is op het Europees spoornetwerk.
Op vakantie met de trein

Met het vliegtuig

Vanuit België kan je met verschillende luchtvaartmaatschappijen in korte tijd op je vakantiebestemming in Oostenrijk geraken. De 6 belangrijkste luchthavens van Oostenrijk zijn Wenen, Graz, Innsbruck, Salzburg, Klagenfurt en Linz. Op deze luchthavens worden zowel nationale als internationale vluchten uitgevoerd.
Meer over vliegen naar Oostenrijk
The MS-Austria on the Danube River in front of the city of Krems © Brandner Schiffahrt The MS-Austria on the Danube River in front of the city of Krems © Brandner Schiffahrt

Met de boot

Per boot reis je gemakkelijk en met flair over de Donau. Verschillende rederijen bieden er gevarieerde boottochtjes aan. Ook op de vele andere meren en rivieren in Oostenrijk worden de trossen uitgegooid.
Oostenrijk per boot
Bus © ÖBB Bus © ÖBB

Met de bus

Wil je Oostenrijk per bus ontdekken of weten hoe je tijdens je vakantie met de bus op pad kunt? Dan vind je hier gegarandeerd de juiste informatie.
Met de bus door Oostenrijk
Taxi © www.pixelio.de / Rainer Sturm Taxi © www.pixelio.de / Rainer Sturm

Met de taxi

In alle steden in Oostenrijk kun je je veilig en gemakkelijk per taxi verplaatsen.
Meer over taxi's in Oostenrijk

Met de kabelbaan

Oostenrijk telt maar liefst zo'n 3 000 kabelbanen, stoeltjesliften en sleepliften. Vele banen gaan zelfs hoger dan 3000 meter!
Meer informatie over kabelbanen in Oostenrijk

Geen zoekresultaten gevonden!

Copyright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.