Please choose Language or Country
or

Voordeelkaarten in Oostenrijk

Veel zien en toch geld besparen? Dat kan met de voordeelkaarten in de verschillende deelstaten en regio’s. Talloze bezienswaardigheden, openbaar vervoer en evenementen gratis of met flinke korting.

Voordeelkaarten in Oostenrijk

Segeln am Achensee, Tirol Segeln am Achensee, Tirol

Voordeelkaarten in Tirol

In Tirol biedt bijna elke regio een eigen voordeelkaart aan, waarmee je van allerlei aanbiedingen gebruik kan maken en je vakantiebestemming uitstekend kan verkennen.
Voordeelkaarten in Tirol
St. Stephan's Cathedral and St. Peters church in beautiful imperial Vienna © Österreich Werbung / Hans Wiesenhofer St. Stephan's Cathedral and St. Peters church in beautiful imperial Vienna © Österreich Werbung / Hans Wiesenhofer

Wien-Card

Meer dan 210 voordelige aanbiedingen bij bezienswaardigheden, van Schloss Schönbrunn tot en met het museumkwartier, tijdens het shoppen, in theaters en bij concerten: met de Wien-Card haal je meer uit de stad!
Voordeelkaarten in Wenen
View from the Kapuzinerberg in Salzburg to the Old Town and fortress © SalzburgerLand Tourismus / Günter Breitegger View from the Kapuzinerberg in Salzburg to the Old Town and fortress © SalzburgerLand Tourismus / Günter Breitegger

Voordeelkaarten in het SalzburgerLand

Burchten, kastelen, zoutmijnen, avonturenparken, musea, natuurparken, de Mozartstad en nog veel meer highlights gratis en voor niets, dat krijg je met de voordeelkaart van de deelstaat Salzburg.
Voordeelkaarten in het SalzburgerLand
Bartholomäerberg, Rellseck im Montafon © Vorarlberg Tourismus / Andreas Gaßner Bartholomäerberg, Rellseck im Montafon © Vorarlberg Tourismus / Andreas Gaßner

Voordeelkaarten in Vorarlberg

Vorarlberg is ook in de zomer een aantrekkelijke vakantiebestemming en biedt dankzij de vele regionale voordeelkaarten een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Voordeelkaarten in Vorarlberg

Voordeelkaarten in Steiermark

Natuurervaringen, thermen, culinaire verrassingen en cultuur vormen een ideale combinatie in Steiermark - en met de regionale voordeelkaarten nog een voordelige ook!
Voordeelkaarten in Steiermark
Kinder im Minimundus © Minimundus Kinder im Minimundus © Minimundus

Voordeelkaarten in Karinthië

Met de Kärnten Card en een aantal regionale voordeelkaarten krijg je als gast gratis toegang of korting op entreeprijzen bij meer dan 150 bezienswaardigheden, musea, boottochten en zwembaden in de hele deelstaat.
Voordeelkaarten in Karinthië
Heathen's Gate in Carnuntum, Lower Austria © Österreich Werbung /  Diejun Heathen's Gate in Carnuntum, Lower Austria © Österreich Werbung / Diejun

Voordeelkaarten in Niederösterreich

Met de Niederösterreich-CARD kun je in een jaar meer dan 300 attracties in en rond Niederösterreich gratis bezoeken.
Voordeelkaarten in Niederösterreich

Voordeelkaarten in Oberösterreich

Met de regionale voordeelkaarten hebben de bezoekers van Oberösterreich de beschikking over een scala aan gratis aanbiedingen en kortingen.
Voordeelkaarten in Oberösterreich
Neusiedler See Card © Neusiedler See Burgenland Neusiedler See Card © Neusiedler See Burgenland

Voordeelkaarten in Burgenland

Als je overnacht bij een van de meer dan 720 partners van de Neusiedler See Card, ontvang je de Neusiedler See Card: gratis toegang bij 36 deelnemers rond het grootste steppemeer van Midden-Europa!
Voordeelkaarten in Burgenland

Geen zoekresultaten gevonden!

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.