Please choose Language or Country
or
Steiger aan de Fuschlsee, SalzburgerLand © Fuschlsee Region

Voordeelkaarten in het SalzburgerLand

Burchten, kastelen, zoutmijnen, avonturenparken, musea, natuurparken, de Mozartstad en nog veel meer highlights gratis en voor niets, dat krijg je met de voordeelkaart van de deelstaat Salzburg.

SalzburgerLand Card
De SalzburgerLand Card opent de deur naar zo'n 190 bezienswaardigheden en attracties in het SalzburgerLand. Ook de bezienswaardigheden in de stad Salzburg zijn in deze 24-uren SALZBURGER CARD geïntegreerd, zoals een gratis rit met de stadsbussen en gratis toegang tot de belangrijkste musea, burchten en kastelen in Salzburg. De datum voor uw dag in Salzburg bepaalt u volledig zelf. 
www.salzburgerland.com

Salzburg Card
Met de Salzburg Card geniet u onder andere van gratis toegang in de Salzburgse musea, gratis gebruik van de Festungs- und Untersbergbahn of een gratis boottocht met het Salzach-Schiff (tour 1). Bovendien kunt u gedurende de geldigheidsduur van de kaart ook kostenloos gebruik van het openbaar vervoer. Daarnaast krijgt u met de Salzburg Card ook tal van kortingen voor concerten, theatervoorstellingen en excursies in de omgeving.
www.salzburg.info

Hohe Tauern Card
Meer dan 165 bezienswaardigheden en uitstapjes rond de Großglockner zijn opgenomen in de nieuwe all inclusive Card, met onder andere:
- Nationalpark bezoekerscentrum
- de Großglocker Hochalpenstraße
- gletsjergebied Weißsee
- de Wildkogelbahn in Neukirchen
- de rotsthermen in Bad Gastein
- de Hochalmbahn & roofvogelstation in Rauris
- de Panoramabahn Kitzbüheler Alpen Hollersbach
www.nationalpark.at

Joker Card Saalbach Hinterglemm
De JOKER CARD van Saalbach Hinterglemm biedt gratis toegang tot vele attracties en gratis gebruik van het openbaar vervoer en sportfaciliteiten. Deze kaart is inbegrepen bij een verblijf in een accommodatie die deelneemt aan het JOKER CARD samenwerkingsverband.
www.saalbach.com

LungauCard
Met de All-inclusive LungauCard krijgen gasten gedurende hun zomerverblijf in de Lungau regio gratis toegang of korting tot diverse toeristiche attracties, excursies, bezienswaardigheden, musea, zwembaden en kabelbanen in de hele regio. Gasten die tijdens hun vakantie in een van de deelnemende partnerbedrijven verblijven, ontvangen hun persoonlijke LungauCard voor de duur van hun verblijf.
www.lungau.at
 

Zell am See-Kaprun Summer Card
De Zell am See-Kaprun zomerkaart opent de deuren van 40 attracties, waaronder talrijke uitstapbestemmingen, bezienswaardigheden en musea in de regio en in heel Salzburgerland. Hierbij zijn stranden en binnendeurse zwembaden inbegrepen, alsook kabelbanen, highlights zoals de Sigmund-Thun-Klamm, de stuwmeren in het hooggebergte van Kaprun, de waterval van Krimml of de Großglockner Hochalpenstraße. Talrijke nieuwe avondbuslijnen die in het bonusprogramma geïncludeerd zijn, brengen nog meer servicekwaliteit en vergemakkelijken het bezoek aan talrijke evenementen en attracties. De Zell am See-Kaprun Summer Card, die van 15 mei tot 15 oktober geldig is, is bij 220 betrokken accomodatiebedrijven verkrijgbaar. Naast de geïncludeerde attracties zorgt ze ook voor gunstige condities bij bonuspartners.

Gastein Card en Berge & Thermen Card Gastein
De Gastein Card biedt zowel tijdens de zomer als de winter toegang tot diverse recreatieve faciliteiten zoals thermen, wellness- & badvoorzieningen, bergbanen, sport, casino's, openbaar vervoer en nog veel meer.
Met de Berge & Thermen Card kunt u gratis gebruik maken van de kabelbanen, alsook de Felsentherme in Bad Gastein, de Alpentherme in Bad Hofgastein en het Solarbad in Dorfgastein.
Gastein Card
Berge & Thermen Card Gastein

Löwen Alpin Card Saalfelden Leogang
In elke accommodatie met het "Löwen Alpin Card kenteken" ontvangen gasten op de aankomstdag de "Löwen Alpin Card ". Deze kaart kan tot op de vertrekdag gebruikt worden voor alle vermelde attracties.
www.saalfelden-leogang.com

Nationalpark Sommercard & Nationalpark Sommercard Mobil
Toersiten in de regio van het Nationalpark Hohe Tauern kunnen hiermee meer dan 60 attracties bezoeken zoals kabelbanen, recreatie-en sportterreinen, bezienswaardigheden, musea, etc. In de "Nationalpark Sommercard Mobil" zijn bovendien het lokaal openbaar vervoer, de dagtickets voor de Großglockner Hochalpenstraße en een weekticket voor de Gerlos Alpenstraße inbegrepen.
www.nationalpark-sommercard.at

Hochkönig Card
Met de Hochkönig Card kunt u profiteren van talrijke aanbiedingen die gratis of tegen een verminderd tarief aangeboden worden. De Hochkönig Card is gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende diensten. Een brochure met de deelnemende partners is beschikbaar bij alle toeristische diensten in de regio Hochkönig. Elke persoon moet over een eigen kaart beschikken, ook kinderen!
Hochkönig Card

Salburger Sportwelt Card
Deze kaart geeft u verschillende kortingen in Radstadt, Flachau, Wagrain-Kleinarl, Altenmarkt-Zauchensee, Eben en Filzmoos.
www.salzburgersportwelt.com

Salzburger Seenland Card
Gasten die in een van de partnerbedrijven hun vakantie doorbrengen, kunnen met deze kaart gratis of aan verminderde prijs bezienswaardigheden bezoeken of van voordelige aanbiedingen genieten.
www.salzburger-seenland.at

Salzburger Saalachtal Card
Met de Salzburger Saalachtal Card, die gratis verkrijgbaar is bij alle betrokken gastheren, kan je gratis op de kabelbanen, in de kloven en zwembaden en geniet je van vele kortingen in de regio. Belangrijk: elke gast moet zelf een kaart hebben, ook kinderen.

Infoboxen: Voordeelkaarten in het SalzburgerLand

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.